Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Analizlerim sonucu bu sene Fenerbahce bizi cok zorlayacak gibi geliyor

Ersun Yanal + Alper Potuk faktoruyle...

Lig maclari cok onemli bir hal alicak... Herkeze koyup gecmemiz lazim.

Besiktasda disli bir rakip

Melo bi gelsinde.

Arkadaslar Ceyhun hayatta Servet´in yarisi kadar güclü olamaz. Bence Servet cok iyi bir stoperdi. Teknik, Taktik eksiklikleri vardi, ama tecrübeli ve atik bir Stoperin yaninda mucizeler yaratabilirdi.

kulübede oynamayi icine ne yazikki yediremiyor, ve fazla kibirli, keske öyle olmasa ve kadromuzda bulunsaydi. Her daim faydali olabilir.

Servetin tek yaptigi iyi bir sey varddi, oda yandaki adamlarinin kredisini yemek. Hic ama hic iyi bir stoper olamadi, hele o fizigi sahipken. Ilk sezon hem Rigobert Songu yedi, ve Emre Güngörü. Fernando Meira yi da yedi, öyle bir hale getirdi ki son sezon takimi...

hic ama hic unutmicam bir olay da :

Galatasaray 0 Fener 1

Hadi salak Kaleci yedi golü, her top gelince bütün kendi taraftari yuhluyor kaleciyi, servet inadina ayagina gelen topu yolluyor kendi kalesine bizim tarafatar daha cildiriyor. Servet öyle adam, cok sinsi birisi dir. Rijkaard i göndermek icin neler yapti.

bu ********************* ne bos gazete oldu böyle, bir arkadasin dedi gibi eski yönetimin icinden biri bunlara bilgi sizdiriyordu ondan dogru haber yaparlardi, o kisi artik yönetimin icinde olmadi icin bol kesenden salliyorlar. vay efendim taraftar bastirmis da onun icin tekrar meloya dönmüsler. hani wellington geliyordu? hani farfan galatasaray daydi salla babam salla

Noldu bizim yabancı futbolcular AİHM'ye bireysel basvuruda bulunacaklardı?

Bu transfer dönemi Adnan Brothers dönemlerini aratmadi simdiye kadar.

adnan%2Bpolat%2526adnan%2Bsezgin%2B%255Bhorto%2Bmagiko%255D.jpg

Yabancı sınırı olmasa yönetim şov yapacakta önümüzü tıkadılar.

Eric Abidali niye biz kiralamadik arkadas ya?

Simdi duydum Monaco'ya gittigini

Eboue x 2 etkisi yapardi sol kantta

offfffffffffffffffffffff:sad007:

kusuruma bakmayında bu yöntimde laf söyleyecek - cevap verecek - transfer için koşturacak 2-3 yönetici dışında yönetici yok..

başkan

emir sarıgül

???

futboldan uzak bir yönetim var... en azından saha dışında konuşacak adam yok..

sonra bekliyoruzki yabancı sınırlaması-tff-transfer. bence bu yönetim fazla şeyler bekliyoruz..

normal sartlarda +4 olan ve tribünde oturacak kisiler bence genc ve maliyeti ucuz olan oyuncular olmali, riera elmander ufja gibileri artik göndersek iyi olacak amrabat ingiltereye kiralik gönderilsin adam orda belki kendini gösterir.

normal sartlarda +4 olan ve tribünde oturacak kisiler bence genc ve maliyeti ucuz olan oyuncular olmali, riera elmander ufja gibileri artik göndersek iyi olacak amrabat ingiltereye kiralik gönderilsin adam orda belki kendini gösterir.

Ujfa gitti zaten.

Riera'yı elden çıkartmak zor.İyi bir kontratı var maalesef.:sad007:

Elmander'de kalmak istiyor ama göndermemiz çok zor olmaz.

Amrabat'a talip varsa 1 dk durmasınlar satsınlar zaten.Bu sene bizde tribünde bekleye bekleye hem değeri düşecek hemde cl maçlarında verim alamayacağız.

1 ay evvel de önermistim. Care Nagatomo. Lahm gibi herif

Moratti ile aramiz iyi. O kadar pahali da degildir. Sponsorumuz Daikin halleder :)

[video=youtube;CJSmevM5pbs]https://www.youtube.com/watch?v=CJSmevM5pbs[/video]

Ynt: Transfer Nöbeti

kusuruma bakmayında bu yöntimde laf söyleyecek - cevap verecek - transfer için koşturacak 2-3 yönetici dışında yönetici yok..

başkan

emir sarıgül

???

futboldan uzak bir yönetim var... en azından saha dışında konuşacak adam yok..

sonra bekliyoruzki yabancı sınırlaması-tff-transfer. bence bu yönetim fazla şeyler bekliyoruz..

Omrumde gordugum en abest yotetim yorumu, neden mi? Transfer icin hicbir klubun 10 15 yoneticisi kosturmaz 2-3 kisiye verirsin gorevi bakarsin rahatina.yoneticilerin transfer disinda da yapamsi gereken isler var oyle degilmi?

Konusan insan var mesela sn unal aysal tabi laftan anlayana konusuyor adam ama anlamayanlar varsa baskan ne yapsin!

Su donem de tff ye fb haric diger kluplerin hepsi karsi ama demiroreni koltugunda tutan adam maalesef ülke yonetiyor.eee haliyle demiroren talimat gelmeyince hicbir karari alamiyor. Baska biri olacak simdiye kadar elli kere istifa ederdi kendi kurumu ve kurullari yerin dibine sokuldugu halde ama adamda atakkabi koselesi gibi surat var utanmiyor sıkılmiyor ayni onu o koltuga oturtan RTE gibi.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Felipe Melo, Umut Bulut ve Ramazan'i bitirdigimiz soyleniyor gazetelerde. Melo yine taraftari kullanarak aldirdi kendini helal olsin valla. İns eski performansi ile oynamaya devam eder...

ramazan için 1,2 milyon euro vereceğimiz söyleniyor aslında sinan bolat olsa daha iyi olurdu ama sinan yedek kalmayı göze alamamış olabilir

Şayet olursa Ramazan transferinden sonra Aykut'un ne diye geri çağrıldığını hiç anlayamayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt