Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Peki sana bir şey diyeyim.Dünyanın en büyük kulüplerinin orta saha oyuncularına bi bakalım.

Barcelona-Busquets

Real Madrid-Khedira

Dortmund-Bender

Bayern-Martinez (Gustavo)

Man Utd-Fletcher

Chelsea-Mikel

Juventus-Pogba

Bu adamların hepsi kendi takımlarında düzenli ilk 11'de oynuyor,kendinden çok daha zayıf rakiplere karşı bile.Hepsi de defansif yönü son derece kuvvetli,ama ofansa pek katkısı olmayan oyuncular.Peki neden bu oyuncular 2 yönlü olmamasına rağmen 11'de oynuyorlar,çünkü zaten oynadıkları takımlarında hücum görevini üstlenebilecek fazlasıyla oyuncu bulunduğu için.

Martinez ve Pogbanin ofansa katki yok mu? Benderin ofansif katkisi yokmus?

3 gol 6 assisti var adamin sadece ligde? Adam macina 1 gol pozisyonu yaratma istatistiğiyle oynuyor.

Dünyada artik sadece defans yapan adami kimse istemiyor. Cok iyi bir pasör ve teknik olmanda lazim. Oyunun yönünü degistiren capraz ve dikine paslar atmasi lazim. Realde defansin önünde Alonso oynuyor. Neden vazgecmiyorlar, takimini 2 pasta pozisyona sokan uzun capraz ve dikine paslar attiği icin. Martinez Bilbaoda box to box oynuyordu, ilk cikisini öyle yapti. Bayern hucumlarina da iyi derecede katiliyor adam. Khedira desen, daha cok box to box olarak oynuyor Realde.

Busquets dediğin adamin, teknik ve cok iyi bir pasör. Toplari hep ilk servis eden adam.

Bu oyuncularin hic biri yan ve geri pas Mikel degil.

Wanyama transfer oldu Pogba hayatta gelmez unutun. Matic'i alabilirsin ama bonservisi tuzlu ister Benfica. Mikel box to box bir oyuncu değil burada en iyi ihtimal Capoue var onu almak gerekiyor.

Wanyama kime,kaç paraya gitti?Box to box şart değil ki,bizde zaten hücum görevini üstlenebilecek bir yığın adam var iken defansif yönü çok daha üst düzey adam almalıyız diyorum ben.

Wanyama kime,kaç paraya gitti?Box to box şart değil ki,bizde zaten hücum görevini üstlenebilecek bir yığın adam var iken defansif yönü çok daha üst düzey adam almalıyız diyorum ben.

Southampton'a gitti 14 milyon Euro verdiler. Box to box şart renktaş Şampiyonlar Liginde bir şeyler yapmak istiyorsak.

Kendi başına idman yapmak zorunda olmayan Melo suçlu ama 1 milyonun pazarlığını yapıp 15 gün geciken yönetim masum mu ?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Zorunda değilse tekmeyi basarlar gider Brezilyada oynar ama yönetim sizin gibi melosaraylilari galatasarayli zannettiği için meloyu almaya calisiyor wel gibi gencler dururken melo da tarafta ri keklemis zaten ne yapsin antremani

Martinez ve Pogbanin ofansa katki yok mu? Benderin ofansif katkisi yokmus?

3 gol 6 assisti var adamin sadece ligde? Adam macina 1 gol pozisyonu yaratma istatistiğiyle oynuyor.

Dünyada artik sadece defans yapan adami kimse istemiyor. Cok iyi bir pasör ve teknik olmanda lazim. Oyunun yönünü degistiren capraz ve dikine paslar atmasi lazim. Realde defansin önünde Alonso oynuyor. Neden vazgecmiyorlar, takimini 2 pasta pozisyona sokan uzun capraz ve dikine paslar attiği icin. Martinez Bilbaoda box to box oynuyordu, ilk cikisini öyle yapti. Bayern hucumlarina da iyi derecede katiliyor adam. Khedira desen, daha cok box to box olarak oynuyor Realde.

Busquets dediğin adamin, teknik ve cok iyi bir pasör. Toplari hep ilk servis eden adam.

Bu oyuncularin hic biri yan ve geri pas Mikel degil.

Sen Mikel'i izle önce geriden nasıl oyun kuruyor sonra yorum yap.Khedira'nın hücum özelliği çok düşük,Martinez'in de aynı şekilde.Alonso oynuyor ama yanındaki adam Khedira(mücadeleci-defansif yönü daha kuvvetli) adam oynuyor.Tıpkı bizdeki Selçuk neyse Real'deki Alonso o.Bak takımların oyun anlayışına göre istatistiklerinde artış/azalış olabilir.Chelsea'de önde hazard-mata-torres-oscar oynar iken hücuma nasıl destek verebilir Mikel.Bana göre Pogba,Bender,Martinez'in hücum özellikleri çok yetersizdir,ama ayağı düzgün,topu oyuna düzgün soktukları inkar edilemez zaten.Mikel'i kazma falan sanıyorsunuz.Geriden oyun kurma konusunda world-classtır.

Melo'yu bizim için bu kadar önemli kılan ofansa katkı vermesi veya çıkması değil ki.Melo'nun burda ki önemi,çok fazla ön liberolarda bulunmayan dikine top sürmesi,çalım atması, yardırması bir anlamda.Mesela Selçuk'ta ofansa çok yardım ediyor ama Melo da olan meziyet yok.Mikel bunu yapabilir mi,bence de yapamaz.Hatta şuanda Melo'nun yapabileceği işleri,çok az ön liberolar yapar.Ancak Essien filan.Melo'nun talibin çıkmamasının sebebi de,bir kere adam rahat,bide yaş olmuş 30.Hadi yaşı geçtim,Melo profesiyonel yaşasa yine de bir ton alıcısı çıkardı.

-Têtes de série-

Olympique Lyonnais

Zénith Saint-Pétersbourg (RUS)

PSV Eindhoven (P-B)

Metalist Kharkov (UKR)

PAOK Salonique (GRE)

-Non-têtes de série-

Red Bull Salzbourg (AUT)

Bursaspor KD (TUR)

Nordsjælland Farum (DAN)

Grasshoppers Zurich (SUI)

SV Zulte-Waregem (BEL)

bunların kuraları ne zaman?

Transfer Nöbeti

Yahu herşey biryana geçen hafta başı başkan çıktı melo ve weloyla anlaşıldı Perşembe veya cumaya kadar hoca birini tercih edecek dedi bugün pazar daha hiçbir haber yok yeter artık eğer bu olay melodan kaynaklanıyorsa bırakın gelmesin biz birtek futbolcuya bukadar boyun eyecek kulüb değiliz yok eğer bizden kaynaklanıyorsa artık başkan çıkıp transferle ilgili konuşmasın çünkü insanlar yalan dolan dinlemekten usandılar.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

bir kere aynı ligde oynamıyorlar expertler geçsin o işleri, vidali anladık da montolivo gidip eplda oynasın bakalım orta saha, ayrıca inter motta yerine daha defansif adam aldı sneijder kötüye gitti demişsin, mottanın gittiği sezon guarini almadılar mı ben mi yanlış biliyorum acaba? bir de mikel öyle sneijderi kendi yarı sahamıza getirtecek kadar oyun kuramayacak bir oyuncu değil ki olsa bile bizde selçuk var zaten, mikelin eskisi kadar iyi olmadığı doğru

Selcuk defansin önünde oynamiyor arkadasim. Orta 3lünün solunda oynuyor. 2li ortasaha oynasalar, söylediğin kismen doğru olabilir.Her pozisyonda Selcuk bölgesiden defansin önüne gelip oyun kuracaksa, isimiz var.

Dünyadaki diğer takimlar neden defansin önünde teknik ve pasör bir oyuncuyu oynatiyorlar? Rakip defanslar yerlesmeden, cabuk pozisyona girmek icin. Tek bir capraz ve dikine pas, gol pozisyonu yaratabilir. Mikelin yan ve geri paslariyla bizim bir takimi yerlesmeden yakalalamiz cok zor

Trabzonda da Colman vardi. Zokorayi aldilar, simdide göndermek istiyorlar. Neden, ofansif yönü yok ve kapanan takimlara karsi takimi 1 kisi eksik oynatiyor.

Montolivo cok kaliteli bir oyuncu. 20 tane Mikele Montolivoyu tercih ederim.

-Têtes de série-

Olympique Lyonnais

Zénith Saint-Pétersbourg (RUS)

PSV Eindhoven (P-B)

Metalist Kharkov (UKR)

PAOK Salonique (GRE)

-Non-têtes de série-

Red Bull Salzbourg (AUT)

Bursaspor KD (TUR)

Nordsjælland Farum (DAN)

Grasshoppers Zurich (SUI)

SV Zulte-Waregem (BEL)

bunların kuraları ne zaman?

19unda galiba

Nasıl yönetimin suçu kardeşim?Sorun sadece 5 milyon olsa yönetim bitirir.Melo ücret arttırıyor,sözleşme süresini beğenmiyor,menajeri ücret istiyor,sonra her şey tam halloldu derken Melo çıkıp "kardeşime de kulüp bulun" diyor.Sizce yönetim böyle bir adamı 3 günde alabilir mi Allah aşkına?

Melonun ücret arttırdığını nerden bilyorsun. Sözleşme süresini uzun tutmak istediğini nerden biliyorsun. Kardeşime klüp bulun falan bunların hepsi palavra. Sana birşey söyliyim Melo bunları yapsın senin yönetimin Meloyu alamamaya dünden razı hemen bırakırlardı.

Yeter yahu almayın kardeşim Meloyu falan. İstemiyorsan almazsın. Nedir bu ulan.

Adama küfür edermiş gibi hareket ediyorlar. O zaman ne var ne yok açıklayın kardeşim. Ama taraftarı kimse takmıyor ki.

Sen Mikel'i izle önce geriden nasıl oyun kuruyor sonra yorum yap.Khedira'nın hücum özelliği çok düşük,Martinez'in de aynı şekilde.Alonso oynuyor ama yanındaki adam Khedira(mücadeleci-defansif yönü daha kuvvetli) adam oynuyor.Tıpkı bizdeki Selçuk neyse Real'deki Alonso o.Bak takımların oyun anlayışına göre istatistiklerinde artış/azalış olabilir.Chelsea'de önde hazard-mata-torres-oscar oynar iken hücuma nasıl destek verebilir Mikel.Bana göre Pogba,Bender,Martinez'in hücum özellikleri çok yetersizdir,ama ayağı düzgün,topu oyuna düzgün soktukları inkar edilemez zaten.Mikel'i kazma falan sanıyorsunuz.Geriden oyun kurma konusunda world-classtır.

Yan ve geri pas ne zamandan beri world class oldu? Bender yetersiz oldu, Mikel world class oldu. İginc bir futbol anlayisin var.

Pogba, dünyadaki en komple ortasaha oyuncularindan birisi. Onun yetersiz olduğu yerde, Mikel world class. İlginc. :D

Geçen sene bu sıralarda bombalar tek tek patlıyordu. Hamit, Burak, Amrabat...

welo , mikel istemezük

G.İnler'i alamıyorsak , orda yabancı oynatacsak kesinlikle Melo olmalı

Southampton'a gitti 14 milyon Euro verdiler. Box to box şart renktaş Şampiyonlar Liginde bir şeyler yapmak istiyorsak.
Renktaş bak bu listeye

Barcelona-Busquets

Real Madrid-Khedira

Dortmund-Bender

Man Utd-Fletcher

Chelsea-Mikel

Juventus-Pogba

Bu adamların hepsi hem ligde hem cl'de düzenli ilk 11'deler.Hepsi de defansiv yönü çok daha kuvvetli oyuncular.Peki takımlar bu oyunculardan neden vazgeçmiyor tek yönlü olmasına rağmen,çünkü zaten bu takımlarda ofansif görevi görebilecek pek çok adam var iken defansif sorumluluğu üstlenebilecek oyuncu arıyorlar.Bu yüzden vazgeçilmezler.

Re: Transfer Nöbeti

Renktaş bak bu listeye

Barcelona-Busquets

Real Madrid-Khedira

Dortmund-Bender

Man Utd-Fletcher

Chelsea-Mikel

Juventus-Pogba

Bu adamların hepsi hem ligde hem cl'de düzenli ilk 11'deler.Hepsi de defansiv yönü çok daha kuvvetli oyuncular.Peki takımlar bu oyunculardan neden vazgeçmiyor tek yönlü olmasına rağmen,çünkü zaten bu takımlarda ofansif görevi görebilecek pek çok adam var iken defansif sorumluluğu üstlenebilecek oyuncu arıyorlar.Bu yüzden vazgeçilmezler.

Pogba çift yönlü ve ManU'ya Carrick yazmak daha mantıklı olur. Yazdığın sey hakkinda birşey demiyorum, guzel tespitler (ben de Mikeli istiyorum) sadece duzelteyim dedim.

~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt