Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bundan 1 ay evvel stadtaydım.Çimlerde çok iyiydi.Ama akşam rezaletti.Herhalde maçların yoğunluğundan olmalı.

Nolmuş Pirlo mu geliyomuş :D

ya kıymak lazım şu paraya arsenalın yaptıgı teknıgı uygulamak lazım çımlere yapay çım karışımı bunu yapmak bukadar zormu acaba hep söylüyoruz dınleyen yok:(

He bu arada Mikel alınsın,Sneijder ve Selçuk'un performansı müthiş derecede artacaktır :yenieek:

Sneijder'in en verimli olduğu dönem(2010) merkezde cambiasso-motta(zanetti) oynuyordu.Defansif özellikleri son derece yüksek olan bu 2 merkez oyuncusunun önünde Sneijder, Eto-Milito-Pandev 3'lüsüne destek oluyordu.

De Rossi, Guarin, Song, İnler..

Mikel gitsin kumda oynasın.. Biz çitayı yükselttiysek yukardaki topcularla ilgilenmeliydik

Bari şu güneş ışığı cihazını 1 ay boyunca 7/24 kullansınlar çimler üzerinde..En azından bi nebze de olsa düzelir belki. Ne zeminmiş arkadaş deli etti yeminle. Hayır yani görende atomu parçalıyoruz zannedecek, alt tarafı zemini halledecektik, herşey daha da berbat oldu.

Çimler maç yoğunluğundan bu hale geldi arkadaşlar.Yeni sezona düzelecektir.22 günde 11 maçdan dolayı bakım yapılamadı,ondan bu hale geldi.Yeni sezona hazır olur.

"U20de Adam CM oynadi, yerini bosaltip, hucumlara sürekli katilamaz ki." İşte kilit cümle,Mikel önünde hazard-mata-torres-oscar varken nasıl hücumlara sürekli katılsın ki?Mikel sezgisi mükemmel,pozisyon alma,top kapma,stoperlerin arasına girme,geriden oyun kurmada world classtır.Bak sen de aynısını demişsin.Takımların oyun anlayışına göre oyuncular hücuma çıkmada yetersiz kalır.u-20 örneğini vermişsin.İnan bana Pogba'da saydığın hücum özellikleri Mikel'de de var.İstatistikler sizi yanıltıyor.Konferedasyon kupasında Nijerya'nın maçını izliyordum.Resmen hücumda Mikel Nijerya'nın en etkin oyuncularından biriydi.Yani anlatmak istediğim sen Chelsea'de oynarken hücuma katkı veremezsin ama Nijerya'dayken hücum yönünü de gösterebilirsin. :yenieek:

Mikeli degilde, Alonsoyu anlatiyorsun. Yan pas ve geri pas Mikelin o kadar iyi olduğunu bilmiyorum.Mikel eskisi gibi degil, inis döneminde artik.

Fazla tartismaya gerek yok, farkli bir futbol anlayisin var. Lafi bir yerden alip bana demagoji yapiyorsun.

Son cümlen beni benden aldi. Pogbanin özellikleri Mikelde varsa, neden geri ve yan pas yapiyor? Chealse bu sezon pas trafiğinde sorun yasadi sürekli. Madem Mikel o kadar iyi, bizden baska neden talibi yok, Juve Pogbayi bugün satmak istese, elini öpene cok yüksek bir miktarda satar. Neden cünkü adam komple bir oyuncu. Hersey var. Adam eskiltme, hucuma katilma, ara paslar, pozisyon yaratan capraz ve dikine paslar, sutör özelliği, defansi zaten cok iyi.

Mikelde de bunlar var ama yerini kaybetmek istediği icin yan ve geri pas yapiyor. Anladik. :D

Bari şu güneş ışığı cihazını 1 ay boyunca 7/24 kullansınlar çimler üzerinde..En azından bi nebze de olsa düzelir belki. Ne zeminmiş arkadaş deli etti yeminle. Hayır yani görende atomu parçalıyoruz zannedecek, alt tarafı zemini halledecektik, herşey daha da berbat oldu.

ne zaman gstv izlesem arkada görünüyordu o ışıklar , çim ilk serildikten sonra paramparça oldu sonradan kök salsa bile anca bu kadar dayandı işte, bence yeni çim serip sezon başına kadar kök salması beklenmeli

BPIST5-CQAANA_M.jpg:large

CHEDJOU IYI ADAPTER OLDU! :ayatollah:

dany nin kollar şukela

ne zaman gstv izlesem arkada görünüyordu o ışıklar , çim ilk serildikten sonra paramparça oldu sonradan kök salsa bile anca bu kadar dayandı işte, bence yeni çim serip sezon başına kadar kök salması beklenmeli

Yani öylesi daha mantıklı gibi, bu çimler iyice yalama oldu artık. Ama bizimkiler bir daha uğraşır mı onu bilemiyorum

elmander ayrılmıyorum diye açıklama yapmış sonuna kadar takımda kalması taraftarıyım hiç bir yere gitme elmander ilk sezon sahada hereşeyini verdin super finalde sakatlandı bu herekesin başına gelebilir kesinlikle hiç bir teklifi kabul etme takımda kal.

Öyle birsey demedi Elmander. Türk medyasinin Ingilizcesi yoksa bu bizim sorunumuz degil.

Adam "Ben bunlarla ilgilenmiyorum, isimi yapiyorum, 1 senelik sözlesmem var, ne olacagini zaman gösterir" dedi.

bizim medya yabancı kaynaktan bir haber yaptıysa gidip o kaynağı kendi imkanlarınızla çevirin derim, alakasız anlamlar çıkarıyorlar

tt arena'nın zemini başlığına yazdım, buraya da yazayım.

2013 fifa u20 dünya kupası süresince, 23 gün içinde 11 tane maça ev sahipliği yapmış stad. zemininin tarlaya dönmesi kadar normal bir şey yok sanırım. turnuva başındaki haliyle, sonundaki halini şuradan karşılaştırabiliriz:

ilk maç - 21 haziran 2013 fransa gana u20 maçı: https://www.fifa.com/…video/video=2115070/index.html

final maçı - 13 temmuz 2013 fransa uruguay u20 maçı: https://www.fifa.com/…video/video=2136152/index.html

alıntı ekşi sozluk

Melo ve Selcuk birbirlerini de cok iyi tamamliyorlar. Oyunu acmasi,uzun ve capraz paslarla pozisyon hazirlamasi, top tasimasi, söylediğin gibi dikine oynayip, calim atmasi, bizim icin cok önemli. Melonun bu özelliklerine sahip sadece Capoue var.

Mikel gibi adamlar bizim icim lüks.

Yapmma etme sende mikeli hepten çöp yaptın.

Senin kazma dediğin mikelde en az Melo kadar zaman zaman dikine gider. Hatta çalım yeteneğide vardır.

İlk gençler şamppiyonasında izlediğim mikel rakiplerine deli gibi çalımlar atıyordu. İnanılmaz bir şeklide sahada sanki diğer oyunculardan hem fizik hem teknik olarak ayrılıyordu. Tabiki yaşı ilerledikce hızlı bir oyuncu olmadığı için defansif oynamaya başladı. Bu adam için chelsi ile mancester birbirne girdi. Yani Obi mikle bizde her türlü kral gibi oynar. Hatta ben alamayacağımızı düşünüyorum. Capoue falan palavra. Daha 25 yaşına gelmiş toulustan çıkamamış adamı burada öve öve bitiremiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt