Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo gidecekse zaten yerine tartışmasız bir isim almak zorunda yönetim.

Bu isim K.P Boateng ve ayarında olmalı o zaman.

Ynt: Transfer Nöbeti

Chedjou disinda ugrasilanlarin hicbirini alamamakta ayri bir garabet.

İrakli bile pahali geldi.

şuan mikelsiz çelsinin maçı yayınlanıyor alakasız toplarla orta sahadan çıkmaya çalışıyorlar ve pas trafiği rezil , bu tür durumlarda tek suçlunun mikel olmadığını söyleyebiliriz sanırım

Chealse 4-2-3-1e gectikten sonra sorun yasamaya basladi,3lü ortasahada oyuncularin sorumluluk alanlari daha azdi, fakat 4-2-3-1e gectikten sonra eskiden 3 oyuncunun yaptiği isi 2 oyuncu yapmaya basladiktan sonra Chealse pas trafiğinde sorun yasamaya basladi. Bu oyuncularin yetersiz olduklari görüldü. Chealsenin yerinde olsam, 2 tane üst düzey oyuncu alirdim 2li ortasahaya.

Melo yu alırız ha olur da alamazsak transfer filan beklemeyin o bölgeye.Ceyhun ve yekta yeterli der, yolumuza devam ederiz.

Melo gidecekse zaten yerine tartışmasız bir isim almak zorunda yönetim.

Bu isim K.P Boateng ve ayarında olmalı o zaman.

K.P Boateng konusunda inanılmaz bir abartı yok mu?Beğenmeme falan söz konusu değil. Fakat Boatengin inaılmaz abartıldığını düşünüyorum.

Hani İnler, Mikel falan Melonun yaptığını yapamayacaksa Boateng nasıl yapacak.

Bence alabiliyorsak ilk tercih Mikel olmalı o olmazsa ikinci tercih Melo olmalı o da maliyetinden dolayı istemiyorlar diyelim üçüncü tercih Zokora olmalı zaten adamı göndermek istiyorlar Culio veya Elmander'i verip alalım. Eboue ve Drogba sayesinde uyum sorunu da yaşamaz.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Chedjou disinda ugrasilanlarin hicbirini alamamakta ayri bir garabet.

İrakli bile pahali geldi.

Bu sezonu önceki 2 sezonun kredisiyle belki idare ediyorlar da, bildigin lesh bir transfer dönemi. Beceriksizlik resmen.

Kadromuz zaten iyi aciklamalari da bahanenin krali. Planladiklari hicbirseyi beceremediler bu sene transferde.

Juventus bizim gibi ceyrek final oynamis, devlerle aramizda ucurum var dediler, geregini de yaptilar. Hala yetmez diyorlar.

Bizimkiler CL kupasindan bahsediyor ama o hedef icin calisma ve azim buymus demek ki.

Elin zibidik Southampton´lari 14-15 Milyon´luk oyuncu alirken, senin CL sampiyonlugundan bahsetmen komik oluyor o zaman.

gel mubarek [video=youtube;Qo763FP7idg]https://www.youtube.com/watch?v=Qo763FP7idg[/video]

Bence alabiliyorsak ilk tercih Mikel olmalı o olmazsa ikinci tercih Melo olmalı o da maliyetinden dolayı istemiyorlar diyelim üçüncü tercih Zokora olmalı zaten adamı göndermek istiyorlar Culio veya Elmander'i verip alalım. Eboue ve Drogba sayesinde uyum sorunu da yaşamaz.

Zokora diyorsun da, kisa vadeli bir secenek olur, bu sene 33.üne giriyor adam. Mikel'i bende isterim, ama herhalde Melo gelecektir, yine ne yazikki kampin son günlerine dogru böye giderse :sad007:

Şimdi bu forum şu an size kapalı ya bakım nedeniyle, biz bakıyoruz merak etmeyin :D

Melo hesabından ” Şuan eşimle birlikte antreman yapıyorum, umarım önümüzdeki hafta arkadaşlarımla bir araya gelip onlarla antreman yapacağım” yazdı

şükür kavuşturana.la biz iftara kadar bura sayesinde yola veriyoruz.

bugün bir şeyi farkettim , kesinlikle kaliteli yerli transferi yapmalıyız, elimizde 18e ve/veya 11e girebilecek kalitede sadece 15 yerli oyuncu var ve her maç ilk 18de en az 12 yerli olması şartı var ki elimizdeki yerlilerin 3ü kaleci 3ü stoper 6 tanesi de orta saha , yerli forvet yok ve 1 tane kanat var

15 kişi : volkan,mert,serkan-egemen,bekir,serdar,gökhan,hasan-topal,selçuk,emre,topuz,salih,alper-caner

zaten 18e 2den fazla kaleci almak mantıkız, kaldı 14 kişi , e alvesle yobodan en az 1i 11 oynayacağına göre kadroda en fazla 2 tane yerli stoper bulundurmamız gerekir bu durumda serdar da kadrodışı oldu kaldı 13 kişi, yedek forvet yok , koca sezonda 2 yerlimiz aynı anda sakatlanrsa sırf 18i tamamlamak için yedek klübesinde 2 stoper(yobo-alves tandemi oynarsa 3) veya 2 kaleci bulundurmak gibi saçma sapan durumlara düşebiliriz, bu yüzden erkan zengin ve cenk tosun gibi oyuncular alınmalıdır, böyle bir kadromuz ve 11 yabancımız varken(cardozo da geliyor büyük ihtimalle 12) 6+0+4 ü desteklemek nasıl bir aklın işidir bravo yani, selçuk sonradan oyuna girip çevirir artık maçları

kuş haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt