Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joseden aldığımız paranın fazlasını gidip tolgaya verdik hemi biz. Tam bir mal sürüsü tam. Ulan emre ile joseyi tutsaydın o zaman kadroda.

Bu isimlerin arasinda bizzat riekerink'in istedigi 1 topcu bile yok

Bundan 100% eminim

Aynisini ben de düsünüyorum. Belki Eren alternatif uzun listede yer almis olabilir ama o da belki.

Yoksa hic bir sekilde bu adamlari istememistir.

Sen Birhan'ı, Gökay'ı falan Vidal olarak görüyorsun sanırım. Tolga en azından standartı belli olan bir topçu.

Birhan'ı, Gökay'ı kaç defa izledin de ahkam kesiyorsun?
Başlarım oyle standarda 5 senede 50 mac oynayan adamin ne standardi olacak ? Birhan 19 Gokay 17 yasinda,şu kazma Tolga'ya o paraları saçacağıma o cocukların ustunde dururum daha iyi.Tolga ilk 11 oyuncusu olamaz zaten en fazla 3. 4. alternatif olabilir 3. 4. alternatif olsun diye Tolga'yı alacağıma o cocukları oynatırım daha iyi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlarım oyle standarda 5 senede 50 mac oynayan adamin ne standardi olacak ? Birhan 19 Gokay 17 yasinda,şu kazma Tolga'ya o paraları saçacağıma o cocukların ustunde dururum daha iyi.Tolga ilk 11 oyuncusu olamaz zaten en fazla 3. 4. alternatif olabilir 3. 4. alternatif olsun diye Tolga'yı alacağıma o cocukları oynatırım daha iyi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi tamam oynat sen.

agresif,hasin ve de gaddar 2 zenci gelsin,transferi kapatalim.

Kadroya bak be :)

13938549_1331806300198184_8615829477414213894_n.jpg

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl: "Fetö, Gaziantepspor'u 2 kez ele geçirmeye çalıştı."

asdasd vurun lan beni bu nedir ya :D :D :D

Tolga hayırlı olsun diyelim Dzemailı+Chedjou giderse
Leiva+Demichelis+Debuchy gelirse net şampiyonuz
Sonrada Umut+Tarık+Olcan+Endoğan+Sabri+Donk+Umut Gündoğan+Jem gibi adamlarla sözleşmeyi feshet bari elimize para kalsın

Tolga cok kosan,tempolu,dikine oynayan bir box to box

Eksileri ise gereksiz pas hatasi yapar ve müzmin olmasa da bol bol sakatlanir

YEDEKLER: Fabricio, Utku, Gökhan Gönül, Rhodolfo, Adriano, Aras, Quaresma, Ömer, Mustafa Pektemek.

bjknin yedekler güzelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt