- 2 Temmuz 2011
- 140.147
- 60.229
- 5.628
ilerde basacak amaAfedersin ama b.k basar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilerde basacak amaAfedersin ama b.k basar.
ilerde basacak ama
Bu isimlerin arasinda bizzat riekerink'in istedigi 1 topcu bile yok
Bundan 100% eminim
Başlarım oyle standarda 5 senede 50 mac oynayan adamin ne standardi olacak ? Birhan 19 Gokay 17 yasinda,şu kazma Tolga'ya o paraları saçacağıma o cocukların ustunde dururum daha iyi.Tolga ilk 11 oyuncusu olamaz zaten en fazla 3. 4. alternatif olabilir 3. 4. alternatif olsun diye Tolga'yı alacağıma o cocukları oynatırım daha iyiSen Birhan'ı, Gökay'ı falan Vidal olarak görüyorsun sanırım. Tolga en azından standartı belli olan bir topçu.
Birhan'ı, Gökay'ı kaç defa izledin de ahkam kesiyorsun?
ilerde basacak ama
Başlarım oyle standarda 5 senede 50 mac oynayan adamin ne standardi olacak ? Birhan 19 Gokay 17 yasinda,şu kazma Tolga'ya o paraları saçacağıma o cocukların ustunde dururum daha iyi.Tolga ilk 11 oyuncusu olamaz zaten en fazla 3. 4. alternatif olabilir 3. 4. alternatif olsun diye Tolga'yı alacağıma o cocukları oynatırım daha iyi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazık oldu emre ve joseyeJoseden aldığımız paranın fazlasını gidip tolgaya verdik hemi biz. Tam bir mal sürüsü tam. Ulan emre ile joseyi tutsaydın o zaman kadroda.
Soruyu paylaşayım bende. Bilmiyorum ama yani ciddiden. Hiç canlı izlemedim veya izledim ama gözüme çarpmadi hiçTolga nasıl topçu anlatsanıza
Kadroya bak be
![]()