GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 356

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,1K
Sayfa
356/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maçtan sonra realist olmak gerekirse,Beşiktaş iyi bir forvet alırsa çok rahat şampiyon olur.Bizim takıma en az 2 oyuncu lazım ve Selçuk-Sneijder-Podolski 3lüsünden en az 1 tanesi ilk 11 oynamamalı..Şuanki kadroyla geçen yıl olduğu gibi 17 takımdan da belli sürelerde baskı yiyeceğiz ve 2-0 öndeyken bile diken üzerinde olacağız.
Bir de rakip kanat oyuncularının bizim ceza sahasında fink atmalarından bıktım..Çok kolay çalım yiyoruz.

beyler boşuna tartısmayın tioteyi alamaz bu armutlar keşke alsalar herif öküz gibi güclü hala 40 maca cıktı gecen yıl

22 23 yaşında adam gelecekse gelsin ama tiote gelirse oturup onu izlesinler gerci newcastleda 2 mactır oynamıyor

Son zamanlarda aldigimiz genc oyuncular genelde belli bir kalitede cikti. Memnunduk acikcasi.

Sadece Türkiye´de mücadele edecegimiz bir sezonda, transferlerin belli bir yasi gecmemesi gerekir.

Hem kendilerini gelistirmeleri acisindan, hemde para kazanma sansindan dolayi, transferlerin 25 yasi gecmemesi gerekir.

Bu yapilacak 2 transferin de scout transferi olmasini umuyorum. Orta sahanin da, forvetin de.

Ben sadece Türkiye´de oynayacagimiz bu sezonda stopere ihtiyac olduguna inanmiyorum cünkü.

3 kisi sakatlansa bile en kötü Donk´u koyarsin vs. idare edersin. Cok stoper var. Seneye bakarsin.

Orta saha ve forvet lazim.

Bize Melo'nun ilk zamanı lazım. Şu saatten sonra öyle birini alacağımızı da düşünmüyorum. O yüzden kimin geleceği o kadar da önemli değil benim için.

Dün kaplumbağa hızındaydık. Geriden oyun kuramadık hiç. Baskılı futbol oynayamıyor, ileriye fazla adamla çıkamıyoruz. Bunun tek sebebi göbekteki muazzam açıklık. Bunu göremeyen kördür. Yöneticiler de kör olduğu için maçtan sonra iyi oynadık dedi. Ben saha da iyi bir takım görmedim. Kaç tane gol pozisyonuna girdik mesela hatırlıyor musun? Kaleyi tutan kaç şutumuz var.

Rie dar alanda oynamakla çok doğru bir karar verdi çünkü takım uzadıkça pozisyon vereceğimizi biliyor. Ne savunmaya ne orta sahaya güvendiğini de sanmıyorum. Elinde adam olsa Selçuk'u bile kesebilir.

Yeni bir teknik direktör yaratıyorsak, eline güçlü bir kadro vermemiz lazım. Biz eline rotasyonlarla dolu bir kadro verip mucize yaratmasını tercih ettik. Bunun adı yaratmak değil, kullanmak.
Bizim orta saha oyuncularin hepsi (Tolga haric) 30+ yasinda ve tarz olarak birbirine benziyor, + fiziksel olarak da agir oyuncular. Bu durumda zaten hizli futbola musait bir yapiya sahip olamayiz, daha seri, cabuk, genc ve dinamik bir orta saha ile daha tempolu oynayabiliriz.

Ben Diarra yi istiyordum ama yasindan dolayi degil, kalitesini bildigim icin. Yoksa bu yonetim dogru transfer yapacagini bilsem 19-25 yas arasi birine ihtiyacimiz oldugunu bilmeli + o saydigim kriterler de mevcut olmali.

Dünkü maçtan sonra realist olmak gerekirse,Beşiktaş iyi bir forvet alırsa çok rahat şampiyon olur.Bizim takıma en az 2 oyuncu lazım ve Selçuk-Sneijder-Podolski 3lüsünden en az 1 tanesi ilk 11 oynamamalı..Şuanki kadroyla geçen yıl olduğu gibi 17 takımdan da belli sürelerde baskı yiyeceğiz ve 2-0 öndeyken bile diken üzerinde olacağız.
Bir de rakip kanat oyuncularının bizim ceza sahasında fink atmalarından bıktım..Çok kolay çalım yiyoruz.

Ben o yüzden "Kupa yaniltmasin" diyorum. Gercekleri konusmakta fayda var ki sezon icerisinde pisman olmayalim.

Adamlarda Gönül, Adriano, Sosa oynamadi, Quaresma sonradan girdi.

Stoperde Necip oynadi, Rhodolfo oynamadi, transfer de yaptilar bugün.

Forvetleri de yoktu, Cenk capsizi oynadi.

Ve kabul etmek gerekir ki, ciddi bir süre boyunca bizden baskili oynadilar ve cok gol kacirdilar.

Demem o ki, bu kadro sampiyonlugu kesinlikle kazanamaz. Cok yetersiz Galatasaray hala.

olum denayerli carollu cavandalı bir savunma hattı beni zevkten öldürür ön taraf zaten iyi bu yıl bir ortaalan kalıyor şuraya bir heriw bulamadılar yaew

Evet ogrendim, yani benim mantigim boyle isliyor: 33 yasinda olan bir oyuncuyu yasindan dolayi veto ediyorsan veya yasli diyorsan, ayni mevkiye daha genc birisini alacagiz diye yola cikiyorsan ozaman o adam 28 yasin altinda olmali. Yoksa 30-31-32 cok fark yok benim gozumde, iyi oyuncu her zaman iyidir ama gelecege de dusunerek transfer yapilacaksa daha genc biri lazim o mevkiye.
Bence onlibero tecrübe ve fizik isteyen bir mevki 26-28 yaş arası uygundur tempolu yırtıcı bi oyuncu ama gençlerle macera aramak isteyen varsa 19 yaşında interde Assame Gnoukouri diye bi çocuk var çok sert ve yetenekli

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denayer yerine polonyanın stoperi mihael pazdan veya romen vlad chicreshten birini alabilsek keşke ikiside denayere göre sert adamlar

ched+semihi itelemek lazım ched gitsin semih devam edecek yedirmeye

Bence onlibero tecrübe ve fizik isteyen bir mevki 26-28 yaş arası uygundur tempolu yırtıcı bi oyuncu ama gençlerle macera aramak isteyen varsa 19 yaşında interde Assame Gnoukouri diye bi çocuk var çok sert ve yetenekli

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O cocugu biliyorum ama onu Inter birakmaz.

Ndidi olabilir Genk'ten.

Daha acil ihtiyaclarimiz varken, neden hala stoper istiyoruz? Sampiyonlar Liginde oynasak anlayacagim da, o da yok.

Chedjou, Hakan, Serdar, Semih var, 3 kisi sakatlansa Donk´u da koyarsin mesela.

Tamam, müthis oyuncular degil bunlar belki ama var sonucta.

Hafife aliyorlar ama yine en büyük sorunumuz forvet olacak bu sene. Orta saha ve forvet alsinlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt