GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 390

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,5K
Sayfa
390/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:(
CbHcvhxUEAAOu1u.jpg

Hahah ciddi ciddi twitterda olasi Rodallega transferine heyacanlanip ins diyenler var������

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben insallah diyorum yaz basından beri başımızdaki hırsızların daha iyisini alamayacagını biliyorum ondan

yurtdısından oyuncu alınca para çalamazlar onun dısında rodallega hertürlü iş yapar bize hareketli forvet lazım

ben insallah diyorum yaz basından beri başımızdaki hırsızların daha iyisini alamayacagını biliyorum ondan

yurtdısından oyuncu alınca para çalamazlar onun dısında rodallega hertürlü iş yapar bize hareketli forvet lazım
Tamam forvete ihtiyacimiz var ama Rodallega gibi anadolu coplerini alip bi ton para bayilmaya karsiyim.Rodallega gelse 5.olcaz gelmese 6. Ne farkeder ki?

Hahah ciddi ciddi twitterda olasi Rodallega transferine heyacanlanip ins diyenler var

İnşallahlık bir transfer değil de bir sene Eren denilen adamla geçmez , ben de nefret ediyorum artık Anadolu topçularından ama artık kabul edelim ki dışardan oyuncu alamıyoruz . Eğer bunu alamazsak forvet almayız ki rode gelsin bu yüzden. Eski mesajlarıma bakabilirsiniz en çok deli olan bendim Hugo için ama yapacak bir şey yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnşallahlık bir transfer değil de bir sene Eren denilen adamla geçmez , ben de nefret ediyorum artık Anadolu topçularından ama artık kabul edelim ki dışardan oyuncu alamıyoruz . Eğer bunu alamazsak forvet almayız ki rode gelsin bu yüzden. Eski mesajlarıma bakabilirsiniz en çok deli olan bendim Hugo için ama yapacak bir şey yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunlar bu gidisle orta saha isini de yerli veya bizim ligden cozecekse yandik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt