- 27 Temmuz 2010
- 4.859
- 57
- 1.158
Arda yı baskı ile almış olabilir ancak Selçuk u baskı ile almış olmasının hiçbir açıklaması yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper renktaşım o dönemde olanları tek tek yazdırma, tüpçünün o dönemki GS düşmanlığı, Terim'in ona canlı yayında söyledikleri, çok değil birkaç ay sonra tüpçüyle kader birliği yaptık deyip ekranlarda kol kola gözümüze sokar gibi kahkaha atmaları ve daha niceleri ortadayken bu satma değil nedir, sence normal miydi? Hadi bunları geçtim adam bu sağlıksız ve dağınık kafa yapısıyla yararlı olamaz bu benim düşüncem.
Yeniden gazla çalışan bir takım olmayı tercih etmek yapılabilecek en büyük hata olur. Terim in devri geçeli çok oldu. Hele bu basındaki kavgavari tavrıyla hiç ama hiç yakışmıyor.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne gazi ya takım çatır çatır top oynuyorduYeniden gazla çalışan bir takım olmayı tercih etmek yapılabilecek en büyük hata olur. Terim in devri geçeli çok oldu. Hele bu basındaki kavgavari tavrıyla hiç ama hiç yakışmıyor.
mehmet kardesş luce 70 yasında adı geçiyordu bizimle, olumlu bakan arkadaşlarımız vardı. fatih terim 63 yasında, 2 senedir ligi götüren senol 65 yasında.
Suan Fatih Terim gelirse medya surekli uzerimize oynar bir sene dinlensin unuttursun kendini seneye Abdurrahim Albayrakla gelir o aradada Tudora bir sene sans vermis oluruzgörüyorum ki ft hocam zamanında sadece rakiplere koymamış!!
Bak bu takıma İtalyan ekolünün babaları geldi.O bize uymadı,Tudor'un futbol anlayışı da buna paralel.Şimdi mi olacak ? Belhanda'yla mı olacak ? Tamam hadi sistem takımı olalım,senin yönetimin daha oyuncu alırken evrakları yetiştiremiyor.Hangi planlamayla hangi hocayı getirecekler ? Bielsa falan mı gelcek sanıyorsun anlamıyorum ki.Yeniden gazla çalışan bir takım olmayı tercih etmek yapılabilecek en büyük hata olur. Terim in devri geçeli çok oldu. Hele bu basındaki kavgavari tavrıyla hiç ama hiç yakışmıyor.
Hocam futbolcular sahada antrenörden korktukları için oynamayacaklar. Teknik taktik kaliteleri, iş ahlakları ile oynayacaklar. Bu kafadan, sistemden kurtulmamız lazım artık.O bahsettigin kavgavari tavri hep vardi ve bunu oyuncularina hissetirdi herzaman. O yüzden Terim döneminde Galatasarayli oyuncular ruh gibi sahada gezinmiyordu. Asker gibi savasiyordu
Fatih Terim in Galatasaray'a yaptırdığı transferlere bir göz atın derim amrabatından Canaydın dönemine.
bi insan gayet başarılı olmuş Galatasaray efsanesi fatih terimi neden sevmez aklım almıyor
A'dan Z'ye bozuk memleket her şeye yansıyor.Terim gelsin, gelmesin veya başarılı olur olmaz hiç yorum yapmayacağım. Başarı şansı hocanın hep yüksektir.
Ama siz de usanmadınız mı, bıkmadınız mı, sıkılmadınız mı, iğrenmediniz mi şu ülke futbolunda hep aynı şeylerin baştan bir daha bir daha yaşanmasından. Hep aynı isimlerin tekrar tekrar dönmesinden, kavgadan, Terim'den, Arda'dan, Demirören'den, Aziz Yıldırım'dan gına gelmedi mi?
Ben artık tiiksiniyorum Türk futbolundaki bu isimelrin tekrar tekrar dönmesinden, kavgadan, gürültüden.