Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda yı baskı ile almış olabilir ancak Selçuk u baskı ile almış olmasının hiçbir açıklaması yok.

Alper renktaşım o dönemde olanları tek tek yazdırma, tüpçünün o dönemki GS düşmanlığı, Terim'in ona canlı yayında söyledikleri, çok değil birkaç ay sonra tüpçüyle kader birliği yaptık deyip ekranlarda kol kola gözümüze sokar gibi kahkaha atmaları ve daha niceleri ortadayken bu satma değil nedir, sence normal miydi? Hadi bunları geçtim adam bu sağlıksız ve dağınık kafa yapısıyla yararlı olamaz bu benim düşüncem.

Bunun hainlik olması için aysal ile aralarında hiç bir problem yokken milli takım için izin isteyip Galatasaray'dan ayrılması olurdu.
Aysal - Ft arasında ki olayları herkes biliyo, anlaşamadıklarını ve birbirleri ile geçinemediklerini.
Hal böyleyken aynı ortamda bulunmaları zordu ve Ft seçim yapıp milli takım kariyeri yapmak istedi.

Elaman olayından sonra bu takımda kalamazdı iki ego.
Ben olanları doğru bulmuyorum ama hain demek insafsızlıkdır. Ortada 2 tarafın anlaşamaması ve milli takıma gidiş var.
Başlarında demirören olmuş başkası olmuş önemli değil milli takım için gitmiştir ve benim için bu 'Hain' söylemi epey ağır bi laftır.

görüyorum ki ft hocam zamanında sadece rakiplere koymamış!!

Yeniden gazla çalışan bir takım olmayı tercih etmek yapılabilecek en büyük hata olur. Terim in devri geçeli çok oldu. Hele bu basındaki kavgavari tavrıyla hiç ama hiç yakışmıyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O bahsettigin kavgavari tavri hep vardi ve bunu oyuncularina hissetirdi herzaman. O yüzden Terim döneminde Galatasarayli oyuncular ruh gibi sahada gezinmiyordu. Asker gibi savasiyordu

Ya İmparator gelecek yada İmparatudor devam edecek çok şanslıyız

Terim gelsin, gelmesin veya başarılı olur olmaz hiç yorum yapmayacağım. Başarı şansı hocanın hep yüksektir.

Ama siz de usanmadınız mı, bıkmadınız mı, sıkılmadınız mı, iğrenmediniz mi şu ülke futbolunda hep aynı şeylerin baştan bir daha bir daha yaşanmasından. Hep aynı isimlerin tekrar tekrar dönmesinden, kavgadan, Terim'den, Arda'dan, Demirören'den, Aziz Yıldırım'dan gına gelmedi mi?

Ben artık tiiksiniyorum Türk futbolundaki bu isimelrin tekrar tekrar dönmesinden, kavgadan, gürültüden.

Yeniden gazla çalışan bir takım olmayı tercih etmek yapılabilecek en büyük hata olur. Terim in devri geçeli çok oldu. Hele bu basındaki kavgavari tavrıyla hiç ama hiç yakışmıyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bak bu takıma İtalyan ekolünün babaları geldi.O bize uymadı,Tudor'un futbol anlayışı da buna paralel.Şimdi mi olacak ? Belhanda'yla mı olacak ? Tamam hadi sistem takımı olalım,senin yönetimin daha oyuncu alırken evrakları yetiştiremiyor.Hangi planlamayla hangi hocayı getirecekler ? Bielsa falan mı gelcek sanıyorsun anlamıyorum ki.

o u17 jenerasyonu var ya ....
bugün galatasarayın geleceği diye yanıp yakındığımız oynatın diye yırtındığımız ...
onların bugünlerini dünden düşünen adama hain demek galatasaraylılığa yakışmaz ...
Aysal bindiği dalı kesmiş fener medyası çanak tutmuş Terim ise yönlendirmelerle gaza gelip aptallık etmiştir ...
Bugün floryaya ayak bassın herşeyi çözebilecek tek adam kendisi ...
Tudoru da yanında yetiştirirse ballı kaymak olur ... Tudor kabul etmeli böyle bir teklifi ve sistem devam etmeli ama olur mu bilmem
lucescu veya başkası böyle cin hocalar para yemenin menejer oyunlarının kralını bilir başarısız olur basar gider arkasına bile bakmaz ...
mancini bugün zenitte ontiveroyu söylememe bile gerek yok galatasaray herhangi bir kurumdur onlar için...
hele rumenler bu kulüpten az para yemedi ...
Fatih Terim en az bizim kadar Galatasaraylıdır...

bi insan gayet başarılı olmuş Galatasaray efsanesi fatih terimi neden sevmez aklım almıyor

Sneijder Terim'e rağmen alındı. Drogba desen yine, Hagi desen öyle. Milli takım başarılardan başarılara koştu. Gelsin tabi gelsin. Hatta dursun u istemiyorsunuz ya? Tüpçü de federasyonu bırakacakmış gelsin demi o da ?

O bahsettigin kavgavari tavri hep vardi ve bunu oyuncularina hissetirdi herzaman. O yüzden Terim döneminde Galatasarayli oyuncular ruh gibi sahada gezinmiyordu. Asker gibi savasiyordu
Hocam futbolcular sahada antrenörden korktukları için oynamayacaklar. Teknik taktik kaliteleri, iş ahlakları ile oynayacaklar. Bu kafadan, sistemden kurtulmamız lazım artık.

Fatih Terim in Galatasaray'a yaptırdığı transferlere bir göz atın derim amrabatından Canaydın dönemine.

Terim gelsin, gelmesin veya başarılı olur olmaz hiç yorum yapmayacağım. Başarı şansı hocanın hep yüksektir.

Ama siz de usanmadınız mı, bıkmadınız mı, sıkılmadınız mı, iğrenmediniz mi şu ülke futbolunda hep aynı şeylerin baştan bir daha bir daha yaşanmasından. Hep aynı isimlerin tekrar tekrar dönmesinden, kavgadan, Terim'den, Arda'dan, Demirören'den, Aziz Yıldırım'dan gına gelmedi mi?

Ben artık tiiksiniyorum Türk futbolundaki bu isimelrin tekrar tekrar dönmesinden, kavgadan, gürültüden.
A'dan Z'ye bozuk memleket her şeye yansıyor.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt