Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim/luce falan derken transferler aksayacak diye ödüm kopuyor. haberler de kesildi.
sinsi selçuk pusuda bekliyordur şimdi.
O kansızın ben neyse bir insan da bu kadar mı onursuzluk olur ya? Umrunda mı sanıyorsun gider pafla çalışır aşağılık sözleşmesi bitmeden gitmez. Semih Twitter'dan 2 küfür yedi diye gitti bu kansıza stat boyu küfür edildi banamısın demedi. Alparslan Dikmen'in bile mezarda ters döndüğü ultrAslan bile desteğini kesti hala tık yok hasiyetsizde

Son düzenleme:
HATIRLATMA | Igor Tudor'un sözleşme fesih bedeli 400.000 €.

Terimin yardımcısı Tudor olsun 2 3 sene sonra Terimi sportif direktör yaparız Tudor da en azından daha kaliteli bir hoca olmuş olur.

Şahsen ben Tudorla devam etsek de facia olacağını düşünmüyorum umutluyum kendisinden.
Tudor da bu ise cok sicak bakiyordur, kesin yani :D

Kabaca bir hesap yapalım.

Belhanda 8
Gomis 2,5
Maicon 7
Mariano 4
Feghouli 4,5
Fernando 5-5,5
Ndiaye 6-6,5

7 transfere 36-37 milyon Euro. Esasında İmbula kiralama isi olsaydı Ndiaye'nin parasını da sol beke gomebilirdik. Duruma göre sol bek, stoper, sol açık, forvete de takviye istenebilir. Bu dört mevkinin en azından ikisine transfer yapsak en aşağı 40 milyon Euro harcamış olacağız. Avrupa'da da yokuz. Ciddi zarar açıklarız. Bu sene şampiyonluk şart.

Son düzenleme:
İnşallah Luce olayı yalandır. Hocam varken Luceyi getirmek büyük hata olur. Umarım yönetim böyle bir aptallık yapmaz.

Fiko mal değilse Şenolu göndermez

Bizim 4 sene önceki yaptığımız hatayı yapmaz

Kabaca bir hesap yapalım.

Belhanda 8
Gomis 2,5
Maicon 7
Mariano 4
Feghouli 4,5
Fernando 5-5,5
Ndiaye 6-6,5

7 transfere 36-37 milyon Euro. Esasında İmbula kiralama isi olsaydı Ndiaye'nin parasını da sol beke gomebilirdik. Duruma göre sol bek, stoper, sol açık, forvete de takviye istenebilir. Bu dört mevkinin en azından ikisine transfer yapsak en aşağı 40 milyon Euro harcamış olacağız. Avrupa'da da yokuz. Ciddi zarar açıklarız. Bu sene şampiyonluk şart.
Arasından beğenmediğiniz oyuncu var mı? Satılan oyuncuların 20 milyon ettiğini hatta Sinan da sarılırsa 15milyon Euro'ya bu kadar adam alınmış olacak. Ve Cenk Ergün ün transfer politikasını brğ naiyorsunuz demi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt