Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Her transfer ayrı kabız. Böle giderse zaten yine son gün bitecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
a.selamselamun aleykum imparator sevdalilari
hayir bitmis..a.selam
yatmış?
Şu foruma moderatör seçerken noolur dikkat edin. Şimdi uyarı gelmiş Aysal a botokslu demişim seviye düşürücü mesajmış. Burada şu anki başkana ağır küfür edenler var, ben her seferinde ÇAPSIZ yazıyorum uyarı yok, Selçuk a demediğini yazmadığını bırakmayan çok... Botoksluya BOTOKSLU dedim diye küçük düşürücü üslup uyarısı almışım
BOTOKSLUYA botokslu demek ne zamandır küçük düşürücü oluyor. Fahişe ye fahişe demek suç mu?
o zaman kalkmış?hayir bitmis..
Öyle şey olur mu mod kardeşimiz görevini yapmış
Fazla hayalcilik.
trenle geliyormuso zaman kalkmış?
Çomar'a da Çomar diyelim o zaman.Şu foruma moderatör seçerken noolur dikkat edin. Şimdi uyarı gelmiş Aysal a botokslu demişim seviye düşürücü mesajmış. Burada şu anki başkana ağır küfür edenler var, ben her seferinde ÇAPSIZ yazıyorum uyarı yok, Selçuk a demediğini yazmadığını bırakmayan çok... Botoksluya BOTOKSLU dedim diye küçük düşürücü üslup uyarısı almışım
BOTOKSLUYA botokslu demek ne zamandır küçük düşürücü oluyor. Fahişe ye fahişe demek suç mu?
Lucescu, Galatasaray'ın futboldan sorumlu direktörü olacak. Tüm planlama Lucescu'ya bağlanılacak. (beIN Sports)
Can Topsakal: Futbol tamamen Lucescu'ya bağlanacak çünkü buna ihtiyacımız var. Üst akıl Lucescu olacak.