Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu foruma moderatör seçerken noolur dikkat edin. Şimdi uyarı gelmiş Aysal a botokslu demişim seviye düşürücü mesajmış. Burada şu anki başkana ağır küfür edenler var, ben her seferinde ÇAPSIZ yazıyorum uyarı yok, Selçuk a demediğini yazmadığını bırakmayan çok... Botoksluya BOTOKSLU dedim diye küçük düşürücü üslup uyarısı almışım :D

BOTOKSLUYA botokslu demek ne zamandır küçük düşürücü oluyor. Fahişe ye fahişe demek suç mu?

Şu foruma moderatör seçerken noolur dikkat edin. Şimdi uyarı gelmiş Aysal a botokslu demişim seviye düşürücü mesajmış. Burada şu anki başkana ağır küfür edenler var, ben her seferinde ÇAPSIZ yazıyorum uyarı yok, Selçuk a demediğini yazmadığını bırakmayan çok... Botoksluya BOTOKSLU dedim diye küçük düşürücü üslup uyarısı almışım :D

BOTOKSLUYA botokslu demek ne zamandır küçük düşürücü oluyor. Fahişe ye fahişe demek suç mu?

Öyle şey olur mu mod kardeşimiz görevini yapmış

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çomar'a da Çomar diyelim o zaman.

Mehmet Özbek falan Terim'i istemez çünkü Terim işlerine karıştırtmaz

Sneijder gündemi yüzünden 1 ay transfer olmadı şimdide gündem lucescu tamamdır transfer işi gene yalan oldu. Gs şu başakşehirle bi hazırlık maçı yapsa keşke bi 4 daha yesek takımın ne kadar aciz olduğunu bi kere daha görsek

D6xOg6.png

Fernando-5m
Feghouli-5m
Ndiaye-6m

bunlardan sonra sol bek ve sol açık kalacak 1 hafta içinde 3ü de açıklanır umarm ilk lig maçında oynamaları lazım

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Costa
Ndiaye-Fernando
Feghouli-Belhanda-Bajic
Gomis

??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt