Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zBOZL4.jpg

Adamlar bu işten anlıyor
Spurs Türk Ligi'nde oynasın ... görürüz işten anlıyorlar mı değil mi.

Premier Legue olayı oyuncuları çekiyor

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Lucescu olayı doğru,
Lakin Terim istifası planları değişti.

F.Terim Dursun'un daima ilk adayı oldu.
Terime iyi transferler + Full Yetki verecek.

Garry den sol bek olmaz mı ?
Riera misali. Ayrıca Garry çokça 3-5-2 bek oynadı.

Garry
Transfer / Şen

Tabiki oraya transfer gelmez (Costa/Strinic) ise

Kimse neden Terim in milli takımdan gönderildiğini sorgulamıyor? Bir yumruk da siyasetten yemiş ise zaten nefes alamayan Galatasaray a hiç nefes aldırmazlar. Siyaset Terim e kızmışsa Dursuna zaten Galatasaray a aldırmazlar. Çok sığ düşünüyorsunuz geniş pencereden bakın. Yüzde 90 Lucescu gelecek ki, o da Galatasaray un parasını yemeye bu saatten sonra yaşlandı bir cacık olmaz o adamdan. Hiçbirşeyin zamanla değiştiğini düşünmüyorlar. Herşeyi hatıralarındakilerlr aynı varsayıyorlar. Günü kurtarmalardan nefret ediyorum. Başladıysan bir hocayla seneyi bitireceksin. Transferleri hocaya yaptırmayacaksın. Galatasaray da devamlılık arz eden bir CEO olmalı ki hocanın fikrini alsın ama gelecek gidecekleri de o belirlesin. Ben Cenk Ergün ü beğeniyorum ama arkasında duracak adam lazım

Normal takımlarda başkanı tanımazsın bile. Bir idari yönetimi vardır. Takımın hangi sistemle oynayacağını belirler ve ona göre hoca getirirler. Gelecek gidecekleri idari heyet belirler. Hoca sadece fikrini belirtebilir. Sonuçta 2 ay sonra hocanın gitmeyeceğinin garantisi yoktur. Trilyonları harcatıp tazminatı alıp gidecek adamın isteğiyle transfer yapılmaz. Ahhh ahhh delirecem

İlk:

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Costa
Fernando
Belhanda
N'Diaye
Feghouli
Rodrigues
Gomis

--------

SUB:

- Eren
- Ahmet
- Yedek Kaleci
- Emrah
- Tarık
- Donk/Carole (tek yabancı)
- Alt Yapı...

Donk ve Carole dan birisi mecbur kadro dışı / transfer...

Yedekler yanlız çok vasat olur.

Birden fazla açıklama işi saçma
Adam gelecek takıma alışacak
Sanki kurulu düzene geliyor

Bunların ne yaptıklarını çözebilen yok ki moruk. Oyuncu ve kulüp ile her konuda anlaşıldı. Dönüşü yok bu işin daha öncede söylemiştik zaten. Sağ kanadımız akacak bu yıl öyle görünüyor. İki oyuncu da uyum sağlarlar umarım.

transfere burnu havada yaklaşan osmanlispor yönetimi "araya giren hatirli kisiden" ötürü yelkenleri suya indirmise benziyor.yakin zamanda gelişmeler olacak gibi.

Quakerboy

3.5 milyon €'ya Denayer'in bonservisini almışız sözde, doğru mu bu haber asparagas mı

Bunların ne yaptıklarını çözebilen yok ki moruk. Oyuncu ve kulüp ile her konuda anlaşıldı. Dönüşü yok bu işin daha öncede söylemiştik zaten. Sağ kanadımız akacak bu yıl öyle görünüyor. İki oyuncu da uyum sağlarlar umarım.
Öyle birşey olacağını sanmıyorum
Ciguli para koparmaya çalışıyor westhamdan gayet basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt