Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her transfer döneminde 1-2 oyuncuya kafayı takıyoruz nedense.
şimdide ndiaye ile denayer.
ndiaye haydi neyse diyecem de denayer ne yapabilir ki? veya bize geldi de ne yapmıştı?
kendi milli takımında fransa 2016da sıçtı batırdı resmen.

Dursun Lucescuyu getirirse milli takımda tek aday Şenol olur. Aslında derin düşününce Lucescu yada Terim kim gelirse bize çok büyük avantaj sağlar

Lucescu geleceğin demek. Terim günü kurtarmak demek. Şu farkı anlayın yahu.
Terim geldiğinden beri transfer ettiği genç bir oyuncu görebildin mi? Etti de devamlı bizde olan kar ettiğimiz kim var? Luce ise tam bir scout canavarı. Adam hem çöplerden max. verim alabiliyor hem de genç oyuncuları keşfediyor.
Lucescu scout canavarı değil,kardeşim biraz araştırın.O brezilyalıları kimin bulduğunu falan.Lucescu'nun bu konudaki en büyük yardımcısı hala Shaktar'da görev yapıyor,Shaktar başkanı o adamı bırakmadı Lucescu ayrılırken.

Yönetim ve teknik direktörleri var iyi.

Şenol Burak-Umut-Alanzinho-Tolga-Serkan Balcı ile 82 puan toplamış adam.

Fikret de en azından Beşiktaş'lı ve kaos içinde yönetmiyor kulübünü.

Milli takıma adı geçince anında rest çekebiliyor, Aysal gibi buyrun kemiği sizin de diyen biri değil.

Kısaca bizden bir halt olmaz en az 1 sene daha. Transfer ile mastürbasyon yaparız daha çok yüksekten düşeriz sonra. Ciddi söylüyorum kim gelirse gelsin bu sene ilk 10'a bile giremeyebiliriz.

Şenol Güneş kısmına katılıyorum çok iyi bir Teknik direktör ama 2 sene şampiyon olduktan sonra 3.sünü almak her zaman dahada zor olur.Sadece biz değil Başak ve Fenerde bu sene rekabetçi olucaklar ama biz şu kemik transferleri yaparsak bu sene çok farklı olur.Tudorun başarıya açlığı ve en ciddi şansı oluşu belkide eksikliklerinin önüne geçer.

tudor dan herkes sikayetci ... terim bosta .. olmazsa yine yonetimin yuzunden olmaz. terim istemeyebilir .

fizik gücü olması için ille 2 metrelik adam olması gerekmez.
en ufak omuz darbesinde yerlerde sürünüyor garry.
sol bek olduğunda karşısına ortasaha, kanat oyuncuları ve bazende forvet oyuncuları gelecek ve bunlarla anca rüyasında fizik mücadelesini kazanır.
Terim Adam Eder.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Şenol Güneş kısmına katılıyorum çok iyi bir Teknik direktör ama 2 sene şampiyon olduktan sonra 3.sünü almak her zaman dahada zor olur.Sadece biz değil Başak ve Fenerde bu sene rekabetçi olucaklar ama biz şu kemik transferleri yaparsak bu sene çok farklı olur.Tudorun başarıya açlığı ve en ciddi şansı oluşu belkide eksikliklerinin önüne geçer.
Başkan yok bizde hakemler yine doğrar 11 kaliteli bile olsa yedekler sıkıntılı olacak. Bekler büyük sıkıntı stoper yedekleri Maicon ile uyumsuz. Garry ve Yasin berbat durumdalar. Ve oyun zekası olan isim yok. Liderlik edecek bir Emre Belözoğlu , Sneijder, Ujfalusi tarzı isim lazım takıma. Saha dışı büyük sıkıntı.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Garry'e çok güveniliyor, bu adam değil ilk 11 için bu kafayla yedekte olamaz zaten.. Volkan gelirse ne Volkan'ı ne de Yasin'i kesebilir şu hali ile.. Keşke şöyle Elia gibi az maliyetli iş bitirici bir sol açıok bulsak kiralıkta olur

Son düzenleme:
Denayer Sol Bek oynasın...hiç ileriye çıkmasa da olur :D

Mariano Ofansif oynar zaten.

7e5ade146039450aa96e5c11252603be.jpg

Son düzenleme:
Lucescu scout canavarı değil,kardeşim biraz araştırın.O brezilyalıları kimin bulduğunu falan.Lucescu'nun bu konudaki en büyük yardımcısı hala Shaktar'da görev yapıyor,Shaktar başkanı o adamı bırakmadı Lucescu ayrılırken.

Arkadaş o ekibini oluşturanın başkan olduğunu falan mı sanıyorsun?
Lucescu'nun bizzat kendi keşfettiği bir adam. Ayrıca her bulunan adam Lucescu kontrolü sonrasında geliyor. Lucescu'nun geldiğini varsayalım bu nimeti kullanmayacağını mı düşünüyorsun?

Babel-Tosic-Cenk-Fabri-Marcelo falan Real Madrid ayarı mı renktaş,Bu tarz bir kadroyla her türlü şampiyonluk kovalarız diyorum ben,fazla büyütmeyelim ligi bence.
Beşiktaş yarı final oynar CL de bu sene
Muazzam Kadroları var.

Lucescu geleceğin demek. Terim günü kurtarmak demek. Şu farkı anlayın yahu.
Terim geldiğinden beri transfer ettiği genç bir oyuncu görebildin mi? Etti de devamlı bizde olan kar ettiğimiz kim var? Luce ise tam bir scout canavarı. Adam hem çöplerden max. verim alabiliyor hem de genç oyuncuları keşfediyor.

Bu ne saçma bir mesaj

Muslera Eboue Semih ujfa hakan engin Melo Selçuk emre elmander baros

Olacak is degil

Koskoca imparator Fatih Terim suanda kulupsuz ve yönetim hala harekete gecmedi,hatta romanya ya yönetici yollandi Lucescu icin

Bu dursun harbi saf ya..terim dururken luceye gitmek neyin kafasi ya.sene ortasi tudor kovulur luce oglunu getirir bizde dursuna sovmeye devam ederiz.
Lucescu ile görüşmeyi herhangi bir yönetici yapacak.

Terim ile bizzat Dursun görüşecek.

Anladın mı :)

yine en eksik yönümüz olan orta sahaya takviye yok hala ! dün başakşehiri gördükten sonra bizim takımdan iyice utandım ve nefret ettim köy takımına karşı ezildik adamlar deplasmanda tarih yazdı ! bizim dna ile oynamışlar ucube bir takım haline döndük ! utanç verici durumdayız lucescu yada terim ikisinden biri gelmeli ve mutlaka fernando ne pahasına olursa alınmalı sadece osmanlısporlu zenci ile bu iş yürümez ki onu bile alamadık

İlk 3 maç tarih ve saatleri açıklanmış, bu yolun sonu şampiyonluk olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt