Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
gelecek olanları gelmesi gerekenleri geçtim ben bana bunların takımda kalması koyuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk ergün transfer işlerinde devam edecek sadece floryadaki görevini almak istiyorlar
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam alayı çöpşu ana kadar yapılan transferlerin alayı çöpdür ,gomis ise umut bulutun bir kademe iyisidir lakin iyide olsa yolun sonuna gelmişdir, gomis belhanda maicon alayı menejerleri köşelik yapma ve fahiş komisyonlar götürme transferleridir,Galatasaray tamamen batmışdır lakin bunu bir kaç yıla göreceğiz.

Ben staddaydım Gomisle beraber isyan eden tek adam Maicon'du. Adam sanki yıllardır Galatasaray'ın kaptanı gibiydi. İnsiyatif aldı, bir sağ bek gibi sürekli bindirdi. Hatta bi ara Selçuk çakalı sürekli ıslıklanınca korner atmaya gitmedi. Maicon korner kullanacaktı.Katılıyorum bu arada dediklerinize zaten Gomis sevdiğim bir futbolcu, pozitif ön yargı sahibiyim hakkında.
Öte yandan bu Maicon'u çok tutuyorum ben. Ha sadece ilk maç izledim onda da vasattı. İkinci maçı radyodan dinledim, hazırlık maçını da özet izledim ama baya çalışıp didinen bir adam gibi geldi.
Özellikle 2. öster maçında radyoda sürekli Maicon kaptı, Maicon orta yaptı, Maicon'la çıkıyoruz gibi sözler duymak bu yönde bir etki yaratmış olabilir
bizim acimizdan kötüSON DAKİKA! Maç kadroları artık 18 değil 21 kişiden oluşacak.
Çok iyi olmuş
En azından gençler oturur.bizim acimizdan kötü
hepsi çöp zaten
Özeti izledim yanlış mariano'yu aldik herhal
Yemişler adamı bikac pozisyonda