Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecek olanları gelmesi gerekenleri geçtim ben bana bunların takımda kalması koyuyor
DE4q3R6W0AESE73.jpg

Feghouli ve Fernando gelirse biraz takıma benzeriz. Mariano iyi çıkacak gibi. Maicon toparlamalı. Gomis, Belhanda da biraz kendine gelmiş gibi.

özeti izledim şimdi yedek kaleci aramayı sonlandırabiliriz aranan isim kayacan.

Yeni sezonda 18 kişilik maç esame listesi 21 kişiye çıkmış acaba ilk 21'de kaç yabancı olabilecek ???

şu ana kadar yapılan transferlerin alayı çöpdür ,gomis ise umut bulutun bir kademe iyisidir lakin iyide olsa yolun sonuna gelmişdir, gomis belhanda maicon alayı menejerleri köşelik yapma ve fahiş komisyonlar götürme transferleridir,Galatasaray tamamen batmışdır lakin bunu bir kaç yıla göreceğiz.
Tamam alayı çöp

Katılıyorum bu arada dediklerinize zaten Gomis sevdiğim bir futbolcu, pozitif ön yargı sahibiyim hakkında.

Öte yandan bu Maicon'u çok tutuyorum ben. Ha sadece ilk maç izledim onda da vasattı. İkinci maçı radyodan dinledim, hazırlık maçını da özet izledim ama baya çalışıp didinen bir adam gibi geldi.

Özellikle 2. öster maçında radyoda sürekli Maicon kaptı, Maicon orta yaptı, Maicon'la çıkıyoruz gibi sözler duymak bu yönde bir etki yaratmış olabilir
Ben staddaydım Gomisle beraber isyan eden tek adam Maicon'du. Adam sanki yıllardır Galatasaray'ın kaptanı gibiydi. İnsiyatif aldı, bir sağ bek gibi sürekli bindirdi. Hatta bi ara Selçuk çakalı sürekli ıslıklanınca korner atmaya gitmedi. Maicon korner kullanacaktı.

Son düzenleme:
Flaş
ust akil icin lucescu ile anlasan gs, orta akil icin ismail kartala teklif yapacak. tudor ise alt akil olarak gorevine devam edecek

️Göksel Gümüşdağ: "Maç esnasında takımlar artık 5 oyuncu + performans antrenörü ile ısınabilecek."

Terim bunu sürekli dile getiriyordu

Göksel Gümüşdağ: Maç esnasında takımlar artık 5 oyuncu + performans antrenörü ile ısınabilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt