Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1611755_Galatasaray_SK.jpg

KALDI 4 transfer.

Fernando iyi hatta cok iyi ama Badou hakkinda hala soru isaretleri var kafamda.
Türkiye piyasasından oyuncu alınmaz mantığında olmayalım bu adamı canlı izledim statta gerçekten çok iş yapar ayakları düzgün sadece sol bek ve sol açık box to box kaldı geriye

Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Younes Belhanda, İsmail Çipe, Bafetimbi Gomis, Garry Rodrigues,Atalay Babacan, Gökay Güney, Yunus Akgün, Recep Gül, Barış Zeren (NOT:GENÇLERİ DAHİL ETMEDİM)

ÇÖPLER : Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok,Ahmet Çalık, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Ryan Donk, Emrah Başsan, Tarık Çamdal, Lionel Carole, Eray İşcan, Koray Günter

Kampa giden takımın yarısından fazlası çöp.Her sene bayıl parayı digitürk'e bu çöpleri izle. Kurtulalım artık şu çöplerden.

Ne lensi be kardeşim onla ilgili duyum bile yok imkansız olsun tabi ki biz de isteriz ama çok zor.bence sol açık almıcaklar bütçe kalmadı sol bek alsınlar öpün başınıza koyun o kadar diyorum

Ulan bu yönetim kiralama gibi 1 model oldugnu bilmiyor herhalde, bütce bittiyse 1-2 oyuncu opsiyonlu veya opsiyonsuz kirala, bu sene katki saglasin seneye ya aliriz yada o bölgeye baska oyuncu bakariz, bu kadar zormu yaw

Türkiye piyasasından oyuncu alınmaz mantığında olmayalım bu adamı canlı izledim statta gerçekten çok iş yapar ayakları düzgün sadece sol bek ve sol açık box to box kaldı geriye

Yok bana kalirsa Anadolu dan alinabilecek bir kac yabancidan birisi. Ama öyle 6-7 falan israf olur. O kadar harcayacaklarsa üstüne 1-2 daha koyup Avrupa dan daha kalitelisini alalim.

Lens kotu mu dedik

Sol kanada olmaz dedik

Ayrica Feghouli > Lens

Arguman kurmayi ogrenmen gerek rtas
Arkadasim adam Sunderland ve Kievde 20 küsür macta solda oynamis ve basarili olmus ayrica fbde bir kac mac solda oynamis onlarda o pozisyonda fazla alternatif olmasina ragmen. Mesela maçin yildizi oldugu 0-3luk Trabzon deplasmani.

Hatirla Mancini Brumayi sag kanatta kullanarak nasil verim aldiysa Lenste sol kanatta ayni sekilde verim alirsin. Aight?

Bugünde transfer yaptık çok şükür. Hergün geliyorlar mübarek

Bilmiyorum yeni haber mi ama yedek sayısı 10'a çıkıyormuş. Umarım gençleri yedeklere alarak kullanırız bunu. Kopardığımız maçlarda yedekten oyuna sokarak süre almalarını sağlarız.

Uğur Karakullukçu‏ @ukarakullukcu 5 dk.5 dakika önceDaha fazla

Madem yedek sayısı 10'a çıktı, altyapı yaptırımları ciddi şekilde artmalı, gerekirse puan cezası geri gelsin... Bahane kalmadı.

Yok bana kalirsa Anadolu dan alinabilecek bir kac yabancidan birisi. Ama öyle 6-7 falan israf olur. O kadar harcayacaklarsa üstüne 1-2 daha koyup Avrupa dan daha kalitelisini alalim.
Avrupada transferler çoktan bitti macera aramayalım 6 7 verelim bence ama fazlası sıkıntı olur badou yu 5 e bırakmazlar.. bunlar yine son güne bırakırlar transferi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt