- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
KALDI 4 transfer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu can büyükü napcaz en buyuk troll?trollerle mücadele timi kurulmalı,bıktık yaw!!
Fernando geliyo kardo sakin bide ndiaye gelsin gör takımı pancar motoru gibi oluruz
Orta saha alin ulan orta sahaaaa.
3 senedir orta saha yoklugndan delirecegim neredeyse.
yazıklar olsun ne diyeyim..Bu can büyükü napcaz en buyuk troll?
Orta saha alin ulan orta sahaaaa.
3 senedir orta saha yoklugndan delirecegim neredeyse.
Türkiye piyasasından oyuncu alınmaz mantığında olmayalım bu adamı canlı izledim statta gerçekten çok iş yapar ayakları düzgün sadece sol bek ve sol açık box to box kaldı geriyeFernando iyi hatta cok iyi ama Badou hakkinda hala soru isaretleri var kafamda.
Gladbacha'da istermisin orta saha
Ne lensi be kardeşim onla ilgili duyum bile yok imkansız olsun tabi ki biz de isteriz ama çok zor.bence sol açık almıcaklar bütçe kalmadı sol bek alsınlar öpün başınıza koyun o kadar diyorum
Türkiye piyasasından oyuncu alınmaz mantığında olmayalım bu adamı canlı izledim statta gerçekten çok iş yapar ayakları düzgün sadece sol bek ve sol açık box to box kaldı geriye
Arkadasim adam Sunderland ve Kievde 20 küsür macta solda oynamis ve basarili olmus ayrica fbde bir kac mac solda oynamis onlarda o pozisyonda fazla alternatif olmasina ragmen. Mesela maçin yildizi oldugu 0-3luk Trabzon deplasmani.Lens kotu mu dedik
Sol kanada olmaz dedik
Ayrica Feghouli > Lens
Arguman kurmayi ogrenmen gerek rtas
Volki alırlar her türlüSinan kalirsa sol kanat transferini unutalim
Avrupada transferler çoktan bitti macera aramayalım 6 7 verelim bence ama fazlası sıkıntı olur badou yu 5 e bırakmazlar.. bunlar yine son güne bırakırlar transferiYok bana kalirsa Anadolu dan alinabilecek bir kac yabancidan birisi. Ama öyle 6-7 falan israf olur. O kadar harcayacaklarsa üstüne 1-2 daha koyup Avrupa dan daha kalitelisini alalim.