Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren goz de yazdigina gore bu is bitti hayirli olsun 6 transferimizde kaliteli topcular baslarindaki stajyeri gonderip fatih hocam gelirse hersey guzel olacak.

41ee03112887d2e0ac7220dc22f863a3.png

ntvsporun haberi

Bu bedellerle alinacaksa ben de evet diyorum

Gel gor ki mumkun degil -- ayrica yine de 5 mil bonservis 2.4 mil 3 senelik kontrat 12.2 m euro maliyet ediyor ve elden cikarilabilecek bir oyuncu da degil (yasindan dolayi)

O yuzden ben yine de ayni maliyete, hatta daha azina, sol kanat gercek mevkisi olan sol ayakli 25 yas veya alti bir adami cok cok daha iyi transfer olarak gorurum
Kolay degil o tipte bir futbolcu getirmek

basaksehirin yaptigi gibi Eljero Elia tipi bir transferede hayir demem

Fernandooooooooo

Feghouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nejata gelsin bu transferler. Hep milletin moralini bozdu başka işi yoktu forumda

Aslinda cok erken ama cenk ve semih in gittikleri takimlardaki skorlar ve yenilen goller nasil bir durumdan yavas yavas cikmaya calistigimizin ispati

chedjou da aynisina sebep olacak basaksehirde

biz ise carole , selcuk ve baltadan kurtulabilirsek operasyonun artik uzanacagi adamlar donk ve de jong olacak , duruma gore sinan in satilmasi da dusunulebilir

bir tek yasin hakkinda umudumu koruyorum

Feghouli ve fernandoyla yine anlasiyoruz formdayiz bugün

Nejat ve Yavuz Barana Fener Feghouli forması hediye edilmeli fazla yıkılmasınlar

+2 takviye ile UEFA alabilecek takım daha ilk turda Ostersund'a elendi düşündükce deliriyorum.

Valla biz halısahada bi çocuğa 3-4 maç sabrediyoruz açılır diye. iyi oyun beş maçla öğrenilmez. sabırsızlığımız çok çok şeyi harcadı. Futbolun akademik, yetiştirme ve geliştirme alanında uzmanlaşmış Jor'u bu yarışmacı lige bu kurtlar sofrasına atıp 25 hafta sabreden bizler Tudora da o şansı vermeliyiz

Geçen seneden beri var bu adam. Yeni gelmedi yani. Ben en büyük suçlu onu görmüyorum zaten. Geçen sene eleştirmedin tudor'u. Bu sene 5 maç olmaz 7 maç süre verilir. Oyunda bir gelişme yoksa o istikrar değil eziyet olur

Stajyer dediğin adam aldırdı yalnız bu adamları biraz saygıyı hakkediyi hamzator gibi çöpleri doldurmadi en azından

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sizde haklısınız öyle ezikler hoca oldu ki bu takıma oyuncu aldırmak beceri sayılır oldu. forumun %90 ı aynı işi gayet iyi yapar forumdan herhangi birini koysunlar takımın başına o da gayet iyi transferler yapar yeterki yönetim parayı tedarik etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt