Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Badou volkan Şen kaldı geriye
GSC
GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolay degil o tipte bir futbolcu getirmekBu bedellerle alinacaksa ben de evet diyorum
Gel gor ki mumkun degil -- ayrica yine de 5 mil bonservis 2.4 mil 3 senelik kontrat 12.2 m euro maliyet ediyor ve elden cikarilabilecek bir oyuncu da degil (yasindan dolayi)
O yuzden ben yine de ayni maliyete, hatta daha azina, sol kanat gercek mevkisi olan sol ayakli 25 yas veya alti bir adami cok cok daha iyi transfer olarak gorurum
Stajyer dediğin adam aldırdı yalnız bu adamları biraz saygıyı hakkediyi hamzator gibi çöpleri doldurmadi en azındanEvren goz de yazdigina gore bu is bitti hayirli olsun 6 transferimizde kaliteli topcular baslarindaki stajyeri gonderip fatih hocam gelirse hersey guzel olacak.
Valla biz halısahada bi çocuğa 3-4 maç sabrediyoruz açılır diye. iyi oyun beş maçla öğrenilmez. sabırsızlığımız çok çok şeyi harcadı. Futbolun akademik, yetiştirme ve geliştirme alanında uzmanlaşmış Jor'u bu yarışmacı lige bu kurtlar sofrasına atıp 25 hafta sabreden bizler Tudora da o şansı vermeliyiz
solbek alınacaktırBadou volkan Şen kaldı geriye
GSC
sizde haklısınız öyle ezikler hoca oldu ki bu takıma oyuncu aldırmak beceri sayılır oldu. forumun %90 ı aynı işi gayet iyi yapar forumdan herhangi birini koysunlar takımın başına o da gayet iyi transferler yapar yeterki yönetim parayı tedarik etsinStajyer dediğin adam aldırdı yalnız bu adamları biraz saygıyı hakkediyi hamzator gibi çöpleri doldurmadi en azından
ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi