Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
32 Milyon € dolayında bir harcama olmuş oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisler:
Feghouli: 4.5m
Fernando: 5.25m
Bizimkiler iyi iş cikardi helal
Kolarov yanlış hatırlamıyorsam 32 yaşındaydı yalnız. 5 milyondan fazlası biraz fahiş olurdu. Taş çatlasın 7.
vitor pereira-fb isine donecek bu.
o kadar transferi oynatamamisti vitor.
Gonalons ile birlikte en şaşırdığım transferdi ucuza gittiler. Monchi reisKolarov bile "sadece" 5 Milyona gitti Roma'ya. Fernando ya göre piyasasi daha yüksek olan ve takimda banko oynayan bir adamdi.
satılan topcularıda hesaba katarsak 12 13 mıo harcama oldu32 Milyon € dolayında bir harcama olmuş oldu
Benim bildigim 31 yasindaydi, yani pek önemi yok bu adam daha rahat 3 sene üst düzey top oynar. Hele hele Italya da.
satılan topcularıda hesaba katarsak 12 13 mıo harcama oldu
tudorla devam o zamanfiziken bitik van persie ve sadece nani ile ile tabiki bişey yapamazlardı.bizim transferlerin onlarla bi alakası yok.onlar gitti şeneri,josefi,ozanı,volkanı aldı.biz mariano,feghouli ve fernandoyu aldık.arada büyük fark var.
gelmez dediğin 2 adam geldi ne diyorsun? ndiaye ve solbek de gelmez dersen çok makbule geçecek![]()
gelmez dediğin 2 adam geldi ne diyorsun? ndiaye ve solbek de gelmez dersen çok makbule geçecek![]()
Geçen seneden beri var bu adam. Yeni gelmedi yani. Ben en büyük suçlu onu görmüyorum zaten. Geçen sene eleştirmedin tudor'u. Bu sene 5 maç olmaz 7 maç süre verilir. Oyunda bir gelişme yoksa o istikrar değil eziyet olur