Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DF1AE1LXgAAKaKK

Westham'in birazdan werder bremen ile maci var, feghouli kadroda yok

İyi takım kurmak maharettir ama tek başına yetmez. O takımı oynatacak Hoca lazım Hoca.

dep galibiyetine takımlarında çözüm getirebilmiş değil henüz.

teknik taktik de iyi de olabilir belki ancak ben henüz görmedim iyiyse gösterir artık bu kadroyla heralde bu sezon kalırsa tabi.
Reis ben de tam olarak onu söyledim. Adamı değerlendirebileceğimiz bir kadro olmadı ki, Normalde bir sezon en az gerekli süredir Avrupa'da ama ben bile 5 maç sabredebilirim kötü olursa o yüzden sadece 5 maçına bakıp korkak mı oynatıyor yanlış oyuncuyu yanlış yerde mi oynatıyor takımın tekniği taktiği mi yok bakarız 5 galibiyet almışsak bile hocadan kaynaklı eksiklik hissediyorsak 400bin Euro beraberlik primi bile değil yollarız. Ama ya tutarsa?

Feghouli bence net ligin en iyi kanat oyuncusu şuanda ne amrabat'ı yav

Herifler kıskandıkları için kulp takıyorlar işte bir de hem büyük hem küçük şikeciler bizim transferlerin maliyet hesaplarını yapıp duruyorlar :D

Bu bile korktuklarının kanıtı

N'diaye,Sol bek,Sol kanat alınırsa, çok sağlam olacak kadro boşverin kuşların ne dediklerini :)

Ndiaye alınmasın ya o kadar kalite transferlere yakışmıyor. Sol bek alalım. Orta saha kiralayalım keyfimize bakalım. Ne gerek var osmanlispora 7 milyon kazandirmaya

Lemina veya İmbula kiralanabilseydi çok iyi olacaktı gerçekten. Ndiaye'ye verilen parayı sol bek ya da sol açığa gömebilirdik.

Harbiden N'Diaye 6.5 vermek enayilik alın solbek daha iyi yav onu geçtim yedek oturtacağımız Selçuk 3 milyon alacak N'Diaye bizden 2 milyondan aşşağı almaz alırda bizimkiler beceremez. Başka oyunculara bakılsın abi ne N'Diaye'si yav.

Şahsen ilk 11de carole görmektense selçuk ya da tolgaya raziyim. Bek çok önemli. Para harcanacaksa sol beke harcansin.

şenad ok

Kjaer'in yıllık 4 Milyon Euro ücreti. Sevılla vergi yükü sebebiyle bu kadar yüksek net bir ücret veremiyor.

Büyük ihtimal ile anlaşma yakın. Ücret farkını öderse sarı lacivertliler, Tahminim 7-8 Milyon Euro arası net bonservis parası kazanıyor...

Ndiaye gelsin isterim ama makul ücretlere olursa gelsin.

Kazık yemeyiz umarım. Çok para istemekte diretiyorlarsa, scout ekibinin önerisi olan bir oyuncuyu alsınlar

Cyprien gibi bir orta sahayı kimse keşfetmeden öneren ekip sonuçta illa ki kaliteli bir oyuncu önerirler.

Hem de ileride önemli paralara satma imkanı da olur bence daha mantıklı.

ben duyum getireyim solbek ve sol acıga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt