Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilgaz Çınar‏ @124ilgazcinar 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

Bu noktada da belki buralarada fazla tanınmayan ama performansı ile anında kendini kabul ettirecek bir isim var, https://www.transfermarkt.com.tr/tanguy-ndombele/profil/spieler/450936 …

Ilgaz Çınar‏ @124ilgazcinar 1 dk.1 dakika önceDaha fazla

Hem gelecek satışının olması, hem de ozellikleri ile 8 numara ihtiyacını ziyadesiyle giderebilecek oyuncu Ndonbèlė.

Ilgaz Çınar bu oyuncuyu önermiş Fernando'nun yanına

Ndiaye için çok yüksek para istiyorlarsa, hiç kazıklanmaya gerek yok. Yatırım transferi yapılsın bence daha mantıklı olur

-----------Gomis
Garry-Belhanda-Feghouli
--- -Fernando-N'Diaye
Linnes-Denayer-Maicon-Mariano
---------Muslera

GS 2017-2018 %90 böyle

o kadar adam almışken sol kanatda o isimlerin olması mantıksız.
Şu transferlerde her sene olduğu gibi kaliteden bağımsız takımın yarısını hantal oyunculardan kurmayı gene başardılar.Bu başımıza gene çok iş açacak. Diaye falanda orta saha oyuncusu değil. En fazla belhandanın yerine oynar.Ben bu kadrodan memnun olmam..

Volkan
Kameni

İsla
Şener
Skrtel
Neustadter
M.Topal
Hasan
İsmail

Josef
Ozan
Alper
Dirar
Ekici
Valbuena
Lima
Stoch
Aatif

Robin Van Persie
Fernandao
Transfer

Beşiktaş

Fabri
Tolga

Gökhan
Beck
Pepe
Transfer
Tosic
Atinc
Mitrovic
Adriano
Caner

Atiba
Tolgay
Oğuzhan
Quaresma
Babel
Talisca
Töre

Cenk
Mustafa
Transfer

Galatasaray

Muslera
Eray

Mariano
Serdar
Maicon
Ahmet
Koray
Linnes
Carole/Transfer

Fernando
Tolga
Transfer (Badou)
Selçuk
Feghouli
Yasin
Rodrigues

Gomis
Eren
Sinan/Transfer

Başakşehir

Volkan
Mert

Çaicara
Ugur
Epureanu
Chedjou
M.Costa
Clichy
Alparslan

Emre
Mahmut
Gökhan
Mossoro
Visca
Elia
Tunay

Adebayor
Batdal
Cikalleshi
Napoleanu

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lima fenerde mi? Kijaer gitmis
Isim olarak fena degiliz ama bakacagz
Basaksehir isim olarak lesh ama Iyi oynuyor

Ilgaz Çınar mantıklı yazmış bencede Uefa ile yeni anlaşma olacak aldığın kadar sat şeklinde olabilir bu sene kısıtlama vs yokken her bölgeye adam alalım bari

defansif solbek lazım boyuda uzun olursa iyi olur

Es es maçina Baktim simdi Gomisin kaçirdiklarina ciddi yorum yapmayacagim. Zaten ilk hafta evimizde bir gol atsin leblebi gibi gelir gerisi. Feghouli Fernando ve Ndiaye + Sol kanat gelse fena bir takim oluruz diye düsünüyorum.

City den fernando 5,2 milyon ediyor, gidip ezik osmanlıspordan ndiaeye 8 milyon mu vereceğiz? Komedi ve skandal olur, lemina imbula dışında topçu kalmadı da ligdeki ndiaeye mi kaldık? Sıcak bakmıyorum

11 futbolcu da degismez 11 yabanci da ilk 11 olmaz sanmiyorum...volkan sen yasin garry rotasyonuna hazirlayin kendinizi.solbek sart ama olmazsa olmaz

Pozizyona girmesi de önemli
Çok pozizyona giriyo

Forvet için Özgüven çok Ama çok önemlidir. Bu konuda Burak Yilmazi örnek göstermek isterim. Ilk geldiginde attikca dahada atiyordu. Pozisyon koklayan forvet tipi ikiside. Gomis ilk gol ile birlikte cok fena patlama yapacak

ptJpzO2n

gomis iyi de çalım atıyo bire birde.ligde çalımlı 4-5 golünü görürüz.

Forvet için Özgüven çok Ama çok önemlidir. Bu konuda Burak Yilmazi örnek göstermek isterim. Ilk geldiginde attikca dahada atiyordu. Pozisyon koklayan forvet tipi ikiside. Gomis ilk gol ile birlikte cok fena patlama yapacak

Dediğim gibi bu kadar pozizyona girsin her maç illa ki birinde patlama yaşar.
Hele ki dediğin gibi özgüveni gelirse üst üste her maç gol atar.
Geçen sene cenk ondan önce burak filan hep böyle. Açılması lazım golcünün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt