Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol kanatsız olmaz

196524-1486736399.webp
Bu arkadaş gitmeden hücum transferi beklemeyelim.Buna kimse 5 Mio € vermeyeceği içinde elde kalacaktır.

Son Dakika:Feghouli Ipswich Kadrosundan çıkarılmış.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Tarık mecburiyettendi, yapacak bir şey yok. Federasyon'un kazığıydı.

Öyle değildi. Öncelikle onlarca iyi yerli vardı. Tolgay, Kerim, vb. alınmadı bunu aldılar. Ayrıca devre arası Veysel ile beraber toplam 1.5 milyona gelebilecek iken alınmayıp 5 ay sonra alınması tam bir yönetim kazığıdır. Dursun Cavandai Donk parasını, Aysal da Tarık ve Ontivero parasını çıkarıp ceplerinden bu kulübe vermelidir. Arada kimlere kıyak geçtiler onları da bilemiyoruz tabi.

burak konusu açılınca aklıma geldi zamanında drogba gitsin burak'ın performansı düştü diyenler vardı:38573:

Öyle değildi. Öncelikle onlarca iyi yerli vardı. Tolgay, Kerim, vb. alınmadı bunu aldılar. Ayrıca devre arası Veysel ile beraber toplam 1.5 milyona gelebilecek iken alınmayıp 5 ay sonra alınması tam bir yönetim kazığıdır. Dursun Cavandai Donk parasını, Aysal da Tarık ve Ontivero parasını çıkarıp ceplerinden bu kulübe vermelidir. Arada kimlere kıyak geçtiler onları da bilemiyoruz tabi.

Renktaş şu Fernando ve Feghouli transferlerini yorumlar mısın?bu lige fazla olduklarını düşünüyorum ve çok iyi fırsat transferleri gibi görünüyorlar

Son düzenleme:
sinana 4,5 veren çıksın taraftar omuzlarında bindirir uçağa ortaya menejer yalanı haber atıyolar önce dönüp kendine bir baksın cin olmadan adam çarpıyorlar , neyi başarmış da bu havalarda acaba ... 3,5 falan satarsak süper bence fazlasına müthiş başarı derim

sinan gitsin.yunus şans bulursa çok seversiniz.kanatta da forvette de oynayabilyo.

Devre arası nasıl 1.5'a geliyordu? Ayrıca Tolgay, Kerim ne alaka, bek arıyorduk. Bize bek lazımken de bu herif ülkenin en parlatılan adamıydı, denize düştük yılana sarıldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt