- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Feghouli 4,5
Fernando 5,250
Tarık Çamdal 4,75
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Tarık mecburiyettendi, yapacak bir şey yok. Federasyon'un kazığıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli 4,5
Fernando 5,250
Tarık Çamdal 4,75
442 ikinci forvet olarak bence iş yaparEkli dosyayı görüntüle 17411
Bu arkadaş gitmeden hücum transferi beklemeyelim.Buna kimse 5 Mio € vermeyeceği içinde elde kalacaktır.
Tarık mecburiyettendi, yapacak bir şey yok. Federasyon'un kazığıydı.
442 ikinci forvet olarak bence iş yapar
Öyle değildi. Öncelikle onlarca iyi yerli vardı. Tolgay, Kerim, vb. alınmadı bunu aldılar. Ayrıca devre arası Veysel ile beraber toplam 1.5 milyona gelebilecek iken alınmayıp 5 ay sonra alınması tam bir yönetim kazığıdır. Dursun Cavandai Donk parasını, Aysal da Tarık ve Ontivero parasını çıkarıp ceplerinden bu kulübe vermelidir. Arada kimlere kıyak geçtiler onları da bilemiyoruz tabi.
gecekor - 19.08.2015 13:13Feghouli Fener'e diye bir topic var Antu da.
Feghouli değerlendirmesi görmek istiyen var ise
Antu.com Cep Forumları
Feghouli Fener'e diye bir topic var Antu da.
Feghouli değerlendirmesi görmek istiyen var ise
Antu.com Cep Forumları
Ne olursa olsun o paralara ndiaeyeden daha iyisi alınırBiri takiminda istenmiyor oteki takiminin en iyi oyuncusu
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
KesinKesin aldik mi beyler Feghouli ve Fernando yu
Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Antuda fazla gezinmeFeguli çok büyük balon çıkacak gibi hissediyorum. Krasic olacak bizim için
Öyle değildi. Öncelikle onlarca iyi yerli vardı. Tolgay, Kerim, vb. alınmadı bunu aldılar. Ayrıca devre arası Veysel ile beraber toplam 1.5 milyona gelebilecek iken alınmayıp 5 ay sonra alınması tam bir yönetim kazığıdır. Dursun Cavandai Donk parasını, Aysal da Tarık ve Ontivero parasını çıkarıp ceplerinden bu kulübe vermelidir. Arada kimlere kıyak geçtiler onları da bilemiyoruz tabi.