Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zenit teki hernani nin brezilya günleri efsane duruyor yahu :) zenitte nasıldı acaba hiç farketmedim de. Gerçi zenit 2 yıldır çok az gol yiyor ama bilmiyorum ne durumda

freekickler için derhal anket acılmalı. şimdiye kadar acılmamıs olması skandal

_______Fernando___Badou________
__Feghouli___________Belhanda___
_________Gomis___Gümüs________
Güzel duruyor bu adam kanatta tamamen kayıp belki burada değerlendirilebilir.
Gomis kaleciden çok top sektiriyor Sinan bu topları gole cevirecektir.

Yasin denen cakma topcu feghoulimize 7 numarayi birakmassa istanbulda bes kurusa bi kac suriyeleri tutup musallat ederim kendisine. Herife 7 sahane yakisiyor, forma alinir.

Devre arası nasıl 1.5'a geliyordu? Ayrıca Tolgay, Kerim ne alaka, bek arıyorduk. Bize bek lazımken de bu herif ülkenin en parlatılan adamıydı, denize düştük yılana sarıldık

İşte Galatasaray'ın Tarık Camdal'dan vazgecme nedeni

O dönemdeki haberlere bakarsanız görürsünüz zaten benzer şeyleri Sonrasında da çok konuşuldu. Bizimkiler sözleşme bitecek diye almadılar. Ali Turan gibi oalca sandılar ama Tarık uzattı ve oynamaya devam etti 5-6 ay sonra o kadar para verip aldılar.

Ayrıca o dönem bek için yabancı alınıp başka bölgeler için yerli alınabilirdi. Hoş zaten devre arasındaa da yabancı sınırı var diye Veysel ve Salih alınıyordu bir yandan diğer yandan ise nasıl oluyorsa Burdisso, Hajrovic, Ontivero kazıklanıyordu kulübe.. Çok karanlık bir dönem orası.

İstanbul Başakşehir@ibfk2014

TÜKENDİ! Tarihimizde ilk kez stadımızda iki blok için kombine kalmadı.

DF1l2G0XkAEFWD-.jpg

figuli takimin en fazla kazani olacak gibi görünüyor. yillik 3.8 arti 1 Milyon imza parasi.

sneijder out
feguli in

olmus resmen

Renktaş şu Fernando ve Feghouli transferlerini yorumlar mısın?bu lige fazla olduklarını düşünüyorum ve çok iyi fırsat transferleri gibi görünüyorlar

İkisi de ilaç transferler. Özellikle Mariano-Feghouli kanadını merakla bekliyorum. Gomis ve soldan içeri katedecek oyuncuların çok gol atması beklenebilir.

İşte Galatasaray'ın Tarık Camdal'dan vazgecme nedeni

O dönemdeki haberlere bakarsanız görürsünüz zaten benzer şeyleri Sonrasında da çok konuşuldu. Bizimkiler sözleşme bitecek diye almadılar. Ali Turan gibi oalca sandılar ama Tarık uzattı ve oynamaya devam etti 5-6 ay sonra o kadar para verip aldılar.

Ayrıca o dönem bek için yabancı alınıp başka bölgeler için yerli alınabilirdi. Hoş zaten devre arasındaa da yabancı sınırı var diye Veysel ve Salih alınıyordu bir yandan diğer yandan ise nasıl oluyorsa Burdisso, Hajrovic, Ontivero kazıklanıyordu kulübe.. Çok karanlık bir dönem orası.

hayroviç ve endoğan tamamen Ünal Aysalın cukka yaptığı transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt