Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.216
- 7.643
- 2.568
Zenit teki hernani nin brezilya günleri efsane duruyor yahu
zenitte nasıldı acaba hiç farketmedim de. Gerçi zenit 2 yıldır çok az gol yiyor ama bilmiyorum ne durumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katiliyorum buna rdas ama ben fiyat konusu icin demistim onuNe olursa olsun o paralara ndiaeyeden daha iyisi alınır
Gomis kaleciden çok top sektiriyor Sinan bu topları gole cevirecektir._______Fernando___Badou________
__Feghouli___________Belhanda___
_________Gomis___Gümüs________
Güzel duruyor bu adam kanatta tamamen kayıp belki burada değerlendirilebilir.
Luce gelirse getirir belki Hernaniyindiaye de olur zenitteki hernani de
Sneijder gitti selçuk ta 11 olmayacak)
Ee free kick leri kim kullanır?
Belhanda mı, maicon mu?
Su Hellas veronaya transfer olan kim? Telefonda transfer nobeti basliginda fotosu var. Turkmu o?
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ladji tiemoko bokulu diarra olmasin?
Ne oyuncuydu ama
Devre arası nasıl 1.5'a geliyordu? Ayrıca Tolgay, Kerim ne alaka, bek arıyorduk. Bize bek lazımken de bu herif ülkenin en parlatılan adamıydı, denize düştük yılana sarıldık
Cok sukur H.O diyelim o zamanKesin
P.tesi kap geliyo
Renktaş şu Fernando ve Feghouli transferlerini yorumlar mısın?bu lige fazla olduklarını düşünüyorum ve çok iyi fırsat transferleri gibi görünüyorlar
CaceresSu Hellas veronaya transfer olan kim? Telefonda transfer nobeti basliginda fotosu var. Turkmu o?
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte Galatasaray'ın Tarık Camdal'dan vazgecme nedeni
O dönemdeki haberlere bakarsanız görürsünüz zaten benzer şeyleri Sonrasında da çok konuşuldu. Bizimkiler sözleşme bitecek diye almadılar. Ali Turan gibi oalca sandılar ama Tarık uzattı ve oynamaya devam etti 5-6 ay sonra o kadar para verip aldılar.
Ayrıca o dönem bek için yabancı alınıp başka bölgeler için yerli alınabilirdi. Hoş zaten devre arasındaa da yabancı sınırı var diye Veysel ve Salih alınıyordu bir yandan diğer yandan ise nasıl oluyorsa Burdisso, Hajrovic, Ontivero kazıklanıyordu kulübe.. Çok karanlık bir dönem orası.