Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Favre hocam agzinin tadini biliyor. Favre hocam ile birlikte Sneijder yine gönüllerde taht kuracaktir.

fb Norvec liginde bile fiyasko olan Bendtner ile ilgileniyormus. :D

Fener İsla için 3m ödemiş ama transfermarktta bonservissiz yazıyor büyük skandallar var ortaya çıkmayan

Gerçek bir Galatasaray aşığı olan, gittikten sonra bile bu kulübü hep savunan melo futbolu bu kulüpte bırakmalı. Uygun bir yıllık ücret ve mac başı ile gelir. Selçuk ve tolgadan fazla katkı verir bu yaşında. 1+1 yıl sözleşme ideal. Takımda brezilyalı da çok.

Melo ne Tudor'la anlaşabilir ne de bizim yönetim almak ister,biz tabii ki gelsin yedekte beklesin isteriz ama olmaz o iş kendinizi üzmeyin boş yere

Anlık

Muslera Mariano Maicon Serdar Linnes Fernando Selçuk Feghouli Belhanda Rodrigues Gomis

Sol bek ve Selcugun yerine adam gelirse açık ara en iyi kadro bizde

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son Şampiyon oldukları için ; Bjk'ya göre : Talisca > Belhanda Ancak seviye farkı ne çok ne az , Feghouli > Q7 Ancak seviye farkı ne çok ne az. Gomis = Negredo(bu ayarda bir adam gelecektir) , Babel > Yasin/Garry Seviye farkı çok. Hücumda öndeler. Oğuzhan > Selçuk Seviye farkı çok. Ancak buraya bir adam gelirse öne geçeriz. Fernando > Atiba Seviye farkı ne çok ne az. Orta Saha bizimda alacağımız 8 numaraya göre öne geçebiliriz. Mariano > GG Seviye farkı ne çok ne az. Caner/Adriano > Carole/Linnes Seviye farkı çok. Pepe > Maicon seviye farkı ne çok ne az. Serdar Aziz > Tosic Seviye farkı ne çok ne az. Defans eşit gibi alacakları stoperle bizi geçebilirler (Buraya adam alacaklardır.) Muslera > Fabri. Seviye farkı çok. Kalede çok öndeyiz. + BJK 2 oturmuş bir kadro. Hayal görmeyin diyorum. Fark yaratıcaksak 8 numara sol ön ve sol bek şart hatta iyi bunlar da çok iyi isimler olmalı. He şimdi bana kuş falan demeyin gerçekler bu şekilde.

Mariano cuguli gomis üçlüsünün yapacaklarını tecavüz girişimlerini düşünüyor musunuz?:oley:

Son Şampiyon oldukları için ; Bjk'ya göre : Talisca > Belhanda Ancak seviye farkı ne çok ne az , Feghouli > Q7 Ancak seviye farkı ne çok ne az. Gomis = Negredo(bu ayarda bir adam gelecektir) , Babel > Yasin/Garry Seviye farkı çok. Hücumda öndeler. Oğuzhan > Selçuk Seviye farkı çok. Ancak buraya bir adam gelirse öne geçeriz. Fernando > Atiba Seviye farkı ne çok ne az. Orta Saha bizimda alacağımız 8 numaraya göre öne geçebiliriz. Mariano > GG Seviye farkı ne çok ne az. Caner/Adriano > Carole/Linnes Seviye farkı çok. Pepe > Maicon seviye farkı ne çok ne az. Serdar Aziz > Tosic Seviye farkı ne çok ne az. Defans eşit gibi alacakları stoperle bizi geçebilirler (Buraya adam alacaklardır.) Muslera > Fabri. Seviye farkı çok. Kalede çok öndeyiz. + BJK 2 oturmuş bir kadro. Hayal görmeyin diyorum. Fark yaratıcaksak 8 numara sol ön ve sol bek şart hatta iyi bunlar da çok iyi isimler olmalı. He şimdi bana kuş falan demeyin gerçekler bu şekilde.
Yav he he Babel çok iyi süper. Atiba gelmiş 3837 yaşına fernando ile fark azmış.
Oğuzhanı filan gördük geçen sene bizim maçlarda kim daha iyi oynadı selçuk mu oğuzhan mı ?

Dandik Gökhan Gönül ile Mariano nun kıyaslanması futbola hakaret. Keza Serdar ile Tosic de aynı şekilde.

Pili bitmiş Q7 ile Feghouli kıyaslanmamalı bile.

Şu yazı nereden tutsan elinde kalır kusura bakma.

Atiba PL'de ayakta kalabilirmide, yillarca PL'de oynamis Fernando ile kiyasliyorsunuz, saka gibisiniz gercekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt