Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
57ebe13f4e3b1fb8cf000006.jpeg

Sen geldin bahar geldi be reis

Sol kanata yapilacaktir o sürpriz transfer. Konoplyanka'da tekrar birşeyler olabilir diye düşünüyorum.
Başka sürpriz? Nasri'de olabilir indirim vs bekleniyorsa eğer...
Arfa ismini kullandi zor görüyorum inş olur
Sürpriz dediğine göre söylemediği bir oyuncu, başına yansımamıştır haliyle.
Ulan cenk yaktın beyinleri.

Cenk Ergün : Sol bek, stoper, forvet ve orta saha için girişimlerimiz var. Bir pozisyon için sürprizimiz var. Beklemek lazım.

SOL KANAT...

...................... Muslera.......................
Mariano.. Maicon.. Denayer.. Transfer
.......................Fernando......................
....... .Ndiaye?Fellaini....Belhanda........
...Feghouli........Gomis....BenArfa?Arda?Volkan?

Kadro büyük ihtimalle bu olacak belli oldu

Kabaca gidenlerden 20 geldi desek bonuslarla hadi sinan la 25 olsun, 37.5 falan harcadık feg ve fernanda dahil, aslında harcadığımız 12 civarı 10-15 daha harcanarak net 3 yıllık taş gibi takım kurulur

Badou ve Fellaini ayni tip oyuncular degil... Bence dogru soyluyor... Fernando geliyorsa bencede yanina Badou daha iyi gider...

Dediklerine gore orta 3 lu olacak, defans 4 lu ise forvette 3 lu olur... Yani 4-3-3

1611962_Galatasaray_SK.jpg

Not: Ben Arfa sol acikta nasil oynuyor veya oynayabiliyormu orasini bilmiyorum, bilen arkadaslar bilgilendirirse sevinirim ama su kadro TSL de 100 + gol atar herhalde

+ Forvet hattinin hepsi Fransizca konusuyor, buda isimize gelir iyi anlasirlar!

Zaten TSL'de oynayacağız ilerdekiler doğru düzgün geri dönecekleri yok göbeği sağlama almak şart, bu Badou kötü oyuncu değil ama söz konusu Fellaini ise tartışmam bile, Badou'dan bir Appiah filan çıkmaz, küçük takımların büyük oyuncuları bunlar.

Selcuka resmen "defol" demis oldu Cenk

Umarım Fellaini balonu gelmez yaw Badou bile daha gerekli bizim takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt