Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her transferi unutun, Fernando gelirse muazzam olur. Mariano'dan bile fazla etki yaratir
Mariano ve Fernando. Bu ikili 1-2 sene önce alinsaydi sampiyon olurduk yine
psgden 7 milyon alacagı var.alacagını alsa ilk biz anlaşırız.cenk ergun radarda dedi.ntvspor fb muhabiri onur tugrul ben arfa,lima ve lensin 3 üne de çok zor dedi.beinsports muhabiri alper yemenciler sıkmış yine...Lucas Lima'yı Ocak ayında bedelsiz transfer etmeyi planlayan Fenerbahçe, Ben Arfa ile prensip anlaşmasına vardı. (beIN Sports)
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nevzat DindarOnaylanmış hesap @nevzatdindar şimdi12 saniye önceDaha fazla
1. Fernando'da sorun yok.. Porto o paraları vermez.. 2. Fellaini için erken.. Öncelik Ndiaye..
Çok saçma değil mi zaten bro. Paraları yok tahteravalliyle gidiyorlar sıçmayapsgden 7 milyon alacagı var.alacagını alsa ilk biz anlaşırız.cenk ergun radarda dedi.ntvspor fb muhabiri onur tugrul ben arfa,lima ve lensin 3 üne de çok zor dedi.beinsports muhabiri alper yemenciler sıkmış yine...
"Porto o paraları vermez" sözü bile transferin henüz tam olarak sonuçlanmadığının ıspatı.
Çok stres yaptım bu Fernando meselesinde. Kaç senedir adam gibi bir DMC yüzü görmedik. İmzayı göreydik bi hayırlısıyla.