Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucas Lima'yı Ocak ayında bedelsiz transfer etmeyi planlayan Fenerbahçe, Ben Arfa ile prensip anlaşmasına vardı. (beIN Sports)

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
psgden 7 milyon alacagı var.alacagını alsa ilk biz anlaşırız.cenk ergun radarda dedi.ntvspor fb muhabiri onur tugrul ben arfa,lima ve lensin 3 üne de çok zor dedi.beinsports muhabiri alper yemenciler sıkmış yine...

Kadro 90% böyle olacak...
Rönesans Zamanı gelecek

8457fdd8b861b723097f6fadfdb86a01.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

fenerbahce ve bjk ile ilgili merak ettiğiniz bişey varsa bana sorun.bütün haberleri bilyorum onlarla ilgili.siz yormayın kendinizi.

Fellaini olmayacak gibi, bence Man Utd ile anlasmak zor. Sözlesmesi gelecek sezon bitmesine ragmen yüksek rakam isterler gibi.

Fernando-Feghouli gelince yabancı sayısı 13 oluyor. Fellaini ya da Badou gelirse 14 olacak. Ben Arfa diyorlar, sürpriz transfer falan diyorlar nasıl olacak bu iş? 21 kişilik kadroda 14 yabancı bulunabiliyor. De Jong ve Cavanda gitmezse nasıl olacak

fellaini şimdilik zor.süprize odaklanın.stoper,forvet net alacaklar.sürpriz heycan verici bi bölgeyedir herhalde.nevzat da sürpriz önemli diye twit atmıştı.jese olaiblir

"Porto o paraları vermez" sözü bile transferin henüz tam olarak sonuçlanmadığının ıspatı.
Çok stres yaptım bu Fernando meselesinde. Kaç senedir adam gibi bir DMC yüzü görmedik. İmzayı göreydik bi hayırlısıyla.

Abi nevzatın bir halt bildiği yok Daha bu gün Cenk Ergün fernando için imza aşamasında dedi.Yahu bu kadar bekledik sabır taşına döndük 3 sezondur zaten belki yarın belki yarındanda yakın bir şeyler olacak zaten o zaman görürüz Ama porto mevzusu külliyen yalan porto 29 yaşında adama yıllık 3m€ vermez ama nevzat ali naci pavalı kalemler Cenk Ergün bu gün bir çok konuda açıklama yaptı zaten yarın A Spor Fotomaç vs vs süpriz isim Arda diye başlık atarsa şaşırmayın sakin olalım iyi isimlerle ilgileniyoruz en azından bu bile başarı bu yönetimle..

Kendi fikrim nDiaye denen adama 7m€ verileceğine fellaini gelsin yada fernando 8 numara zaten alınacak az daha sabırlı olmamızda fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt