Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarın en çok abarttığı ama sanılan kadar önemli olmayan bir hata transfer.

Asıl hataları yalancı, çıkarcı ve satışçı bir yönetim olmaları. Duruşları olmaması, haklarımızı ezdirmesi, şamar oğlanı olmaları.

dediklerinde haklılık payın var ama sahada kaliteli bir 11 ile maça ağırlığını koyduktan sonra kimseye eyvallahın kalmaz. hakemi de federasyonu da yenersin.

Yasin Çakmak: "Fernando ile çok defansif oluruz diyene saygım var,yorumdur, tartışılır. Orta sahan çöplük,"Fellaini kötü oyuncu" diyen var."

Fellainiyi çöp yaptınız ya ben size daha ne diyeyim. Bu adam Evertona 21 milyon euroya, 2013 yılında da Manu'ya 32 milyon euroya transfer oldu. Manulu taraftarlar Pogba, Mata vs varken doğal olarak bu adamı istemez tabi. Biraz kendimize gelsek iyi olacak, başkanımız Florentino Perez değil, bizde Real Madrid değiliz. Verrati falan gelirse mi sevineceksiniz anlamadım ki. Melo'da bu lige yılın bidonu seçilerek geldi ama ligin içinden geçti. Fellaini gelsin müthiş katkı verir.

Fellaini mutlaka faydalı olur. Elimizde Selçuk-Tolga ikilisi var sonuçta ama bence hem Fellaini hem de Fernando'yu almamalıyız. Fellaini ve Fernando'nun ikisi de bireysel anlamda kaliteli oyuncular olsa da bir orta saha ikilisi olarak beklenen etkiyi verebileceklerini düşünmüyorum. O nedenle ikisinden birini seçip yanına N'Diaye veya değil, ama ya onun gibi bir box-to-box ya da mesela Borja Valero gibi oyun kurucu orta saha almalıyız.

dediklerinde haklılık payın var ama sahada kaliteli bir 11 ile maça ağırlığını koyduktan sonra kimseye eyvallahın kalmaz. hakemi de federasyonu da yenersin.

Yenemezsin. Geçen sene ki takım da çok kötü değildi.

Bruma
Podolski
Sneijder

ligin en keskin forvet hattıdır. Muslera zaten biriciğimiz ve beğenmesem de Chedjou vs de çok değersiz değil. Şampiyon olan Beşiktaş çok mu süper adamlarda Atınç, Tosic, Babel, Fabri gibi vasat altı oyuncular vardı 11'de. Bu işler sadece transfer ile olmuyor. Uyumlu bir kadron varsa birbirini kollayan, 2-3 tane de yetenekli adam koyunca takıma başarı gelir.

Camia da uyum yok, sağlayacak yönetim de yok. Antrenöre çalışma sahası ya hiç verilmiyor ya da aşırı serbestlik veriliyor. Bu şekilde imkansız. Yine hüsran olacak 3. veya 4. oluruz maksimum.

o degilde bu kadar yabanci futbolcuyla ligi domine edersek seneye 5+1 yabanci kurali hayirli olsun

şikeciler agır mallık yaptı kjaeri satarak paraya ihtiyacları vardı ama simdi hem kaliteli stoper hem forvet hatta kanat alamazlar

savunmaları eskisi gibi olamaz artık

Yenemezsin. Geçen sene ki takım da çok kötü değildi.

Bruma
Podolski
Sneijder

ligin en keskin forvet hattıdır. Muslera zaten biriciğimiz ve beğenmesem de Chedjou vs de çok değersiz değil. Şampiyon olan Beşiktaş çok mu süper adamlarda Atınç, Tosic, Babel, Fabri gibi vasat altı oyuncular vardı 11'de. Bu işler sadece transfer ile olmuyor. Uyumlu bir kadron varsa birbirini kollayan, 2-3 tane de yetenekli adam koyunca takıma başarı gelir.

Camia da uyum yok, sağlayacak yönetim de yok. Antrenöre çalışma sahası ya hiç verilmiyor ya da aşırı serbestlik veriliyor. Bu şekilde imkansız. Yine hüsran olacak 3. veya 4. oluruz maksimum.

tinerspor vasat oyuncularla takım oyunu oynuyordu o bizde yoktu.
herkes bruma'nın şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyordu.
poldi ve wes asla eski gücünde değillerdi hatta takıma kamburlardı.

lobinin elbette etkisi vardır ama maç sahada oynanır. kaldı ki geçen sene tinerciler aşırı kollandı fener de biz de arada kaynadık .

Ertuğrul'u Bolu'ya 1'e sattı dir gösterip kadro bildiren adam Kjaer'i 10'dan aşağı sattı diye göstermez. Kjaer 7-8 eder bence ama Aziz en az 10 diye yazdırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt