Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin özü aysalci diye gruplanan tarafın bir uyesiyim, fatih terimin gidişi normal olmadı evet ilk 2 yıl sağlam kin besledik ama gel gelelim yarın geliyor desinler sevinçten ziplarim. Bunun birkaç nedeni var sürekli dillendirmeyelim herkes biliyor artık.
İşin özü (son paragrafta hakaret falan yok mecaz vardir) bu piyasanın fahiseligi bu abartmak gerek bugun kanım şu şu renkler diyen adam bile bazı şeyleri görünce hafızasını kaybetmiş gibi davranıyor ve kimseye sonsuza kadar kin besleyemeyiz. Herkesin biraz kusuru vardir çokta saapmamak lazım. Tudor ile dursunun kusuru vardıra getirmeyin sakin bir adamlarin durumu ekstra
Neye istinaden yazdin şimdi bunu

Portekizli Teknik Adam, Valarenga maçında bir gol atan yıldız oyuncuya Galatasaray yolunu kapadı. Mourinho, Benim Galatasaray'a gitmem, Fellaini'nin Galatasaray'a gitmesinden daha kolay. Fellaini benim için çok önemli, ayrılmayacak! Bir menajere ihtiyaçları varsa, bir şansları var ama Fellaini'yi unutsunlar." diye konuştu. HOCAM KOP GEL BIRAK MANUYU.

Portekizli Teknik Adam, Valarenga maçında bir gol atan yıldız oyuncuya Galatasaray yolunu kapadı. Mourinho, Benim Galatasaray'a gitmem, Fellaini'nin Galatasaray'a gitmesinden daha kolay. Fellaini benim için çok önemli, ayrılmayacak! Bir menajere ihtiyaçları varsa, bir şansları var ama Fellaini'yi unutsunlar." diye konuştu. HOCAM KOP GEL BIRAK MANUYU.

Mou H.O.

konoplyanka,gaitan,iturbeden biri ve maximin süper olur süpriz olarak

2 gündür tüm medya aldığımız oyuncuları açıkladı hala KaP yok inanılır gibi değil.

Sayın adminler A spor yasaklanmalı artık her dedikleri yalan çıkıyor.

Benim umutlatim azalmaya basladi, nedense konusulan adamlar bir turlu gelmiyor, artik kulupten yapilan aciklamalara da inanamiyorum, fiyatta avantaj yakalamak icin zarf falan atabiliyorlar cunku

Konusulanlarla mevcut kadro aradinda malesef cok fark var ve bir turlu gelisme olmuyor

Konusulanlara gore kadro:
----------------Muslera
Mariano- Maicon-Denayer-Solbek
----------Fernando-Ndiaye
----------------Belhanda
------Feghouli-Gomis-Surpriz

Bitti denilenlere gore kadro:
---------------Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
---------Fernando-Selcuk
--------------Belhanda
----Feghouli-Gomis-Garry

Mevcut kadro:
----------------Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
-------------Tolga-Selcuk
---------------Belhanda
--------Yasin-Gomis-Garry

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt