Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Anadolu'dan alınan topçular kötü çıkıyor da tam bir şehir efsanesi. Sen iyi topçu alırsan iyi kötü topçu alırsan kötü çıkar. Davala, Ünsal, Şükür, Ergün, Vedat, Karan, Necati, Topal, Selçuk, Saidou, Burak(kısmen), Balta kötü oyuncular mı çıktılar?

Sen gidip birilerini zengin etmek için Tarık, Donk, Cavanda alırsan tabi kötü çıkar. Elano da City'den, De Boer de Barca'da geldi de ne oldu?

İyi oyuncu kötü oyuncu vardır. Yerli yabancı veya Anadolu'dan veya Avrupa'dan gelen oyuncu değil.

Badou iyi oyuncu. Uygun bir takas ile umarım alınır.

Son düzenleme:
Deniz turuc hala gelmedı mı böyle herıflerı toplamamız gerek turk lazım kadroya selcuk gıdınce yer acılacak

gecen sezon 32 macta 11 gol 11 asist yaptı bu lıgde 17 asist yapanı kral ılan edıyoruz bu herıf ımparatordur

Son düzenleme:
Şu Anadolu'dan alınan topçular kötü çıkıyor da tam bir şehir efsanesi. Sen iyi topçu alırsan iyi kötü topçu alırsan kötü çıkar. Davala, Ünsal, Şükür, Ergün, Vedat, Karan, Necati, Topal, Selçuk, Saidou, Burak(kısmen), Balta kötü oyuncular mı çıktılar?

Sen gidip birilerini zengin etmek
ttnet igrenc

ega biz kulüple anlasmadan topcu neden istanbul a geliyor ki.ottoman ınat edip vereceği varsa da vermez su saatten sonra

Muslera
Mariano Serdar Maicon Boş
Fernando Ndiaye
Fegholi Belhanda Boş
Gomis

Bu kadrodan sonra bir transfer daha hakkınız olsa sol açık alıp linnes veya carole sol bek mi oynatırdınız yoksa sol bek alıp yasin veya gary mi oynatırdınız ben sol bek alıp gary oynatırdım şahsen

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando 16/17 da
10 defa ilk 11e çıkmış
0 gol 0 asist

15/16 da
34 defa ilk 11
2gol 1 asist

Donk > Badou

not : Bu degerlendirmede hesaplamalar yapilirken fiyat/performans metrikleri kullanilmistir.

Fernando fena bir oyuncu değil ama bir süre sonra işler kötü giderse düz oyuncu, bu işi 1 milyon euroya yapacak oyuncu buluruz yorumları banko gelecek yani adım gibi eminim. Geçen sene izlemedim galiba genelde sağ bek oynamış. Ndiaye çok iyi transfer, bizde olmayan tarzda bir oyuncu.

Fernando sadece geçen sene West bromwich maçında sağ bek oynamış

Nevzat, "Fernando için 1-2 gün daha bekleyin, nasıl olsa gelecek." yazmış. Biz bu uçak olayını yanlış yorumladık. Zaten dün binmiş olsa şu an İstanbul'da olurdu.

Belki de dün İngiltere'den Portekiz'e geçti menajeriyle görüşmek için. Öyle bir haber vardı. Ordan da İstanbul'a geçecektir.

Son düzenleme:
Nejat farklı olucam diye uğraşma
Bazı şeyleri doğru söylüyosunda senin nefretin bazı şeylerin önüne geçmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt