- 27 Ocak 2010
- 139.021
- 105.275
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adini duyunca aninda gozumun onune manu macindaki calimi ve asisti gelir.bu kadar efsane isim geçmiş ben de hayranı olduğum bir adamı yazmadan olmaz çok talihsiz sakatlık yaşadı ama orta sahanın tanımıydı adam fernando redondo![]()
yürüyen kulak Xdali koçun bukadar saftirik çıkması cidden büyük süpriz yav. üstüne yanından ayırmadığı yürüyen kulak bunun en buyuk kamburu aslında. inş böyle devam ederler
Bence temel problem ligin demand tarafindaki heriflerin (taraftar, spor yorumcusu vs.) surekli olarak tum problem supply tarafindaymis gibi yapmasi (topcular, yoneticiler, hakemler vs.)
Turk taraftari ve bunun yansimasi olan spor medyasi net sekilde sorunlu. Surekli hakem konusuluyor, ki bazen ciddi hatalar olsa da genelde alelade hatalar bile abartiliyor. Surekli olarak "izin vermezler" gibi kaliplarla ligin arkasinda gizli bir el oldugu ima ediliyor. TFF daima lobi seklinde kuruluyor vs.
Bunu bu kadar elestiren ben bile sezon icinde cildirip bambaska bir adama donsuyorum tinfoil hat takiyorum. Bilmiyorum bu isin icinden nasil cikacagiz
BeIN'in ricaci olup spor medyasina futbol konusturtmasi lazim ama onun da alicisi yok maalesef. Ornegin Fener'le 1-1 biten macta herhangi bir Gsli yorumcu cikip tamam hatali yonetildi ama Gs kac kere kaleye gitti falan dese linc edilecek taraftar tarafindan, bu nasil Gsli hak savunmuyor falan denecek
Ilk gerceklesmesi gereken ne sistem degisimi, ne altyapi yatirimi, ne tesislesme, ne meritokratik reform, ne antrenor reformu, ne yabanci hakem ithali, ne de kadro kayit kurallari degisimidir. Ilk gerceklesmesi gereken taraftarlarin futbolun sahada oynandigini kabul edip iyi futbol oynayanin kazanacagini acikca belirtmesidir
Ancak ondan sonra gerisi gelir. Taraftarin bu talebi yoneticilere, futbolculara yansir; hakemler daha rahat mac yonetir, rekabet daha tatli olur
Ayip lan yerli ve milli turksat 6C oali koçun bukadar saftirik çıkması cidden büyük süpriz yav. üstüne yanından ayırmadığı yürüyen kulak bunun en buyuk kamburu aslında. inş böyle devam ederler
Tsk ederim heis bu aralar bu tip guzel uzun postlar kasiyorumcok dogru 1 post.
Birde Gravesen vardı.Onu beklediğim kadar kimseyi beklememiştim ortasaha olarak
Rtas benim Italyan zaafim var ondan bu tip genc yeteneklerini hevesle takip ederim bu sezon Fiorentina'da hic iyi degildi yawFederico Chiesa inanılmaz bir gol attı. Bu çocuk hazardın bir tık üstünde c. ronaldonun bir tık altında bir topçu olacak. Bilekleri inanılmaz top ayağına yapışıyor.
Fiorentinada izlemedim kuponun son maçıydı belçika italya üst demiştim 2-0ken açtım maçı şimdi bitti çocuk sahada parıldıyor. Topu hiç gerilmeden sağa çekip 90a kitledi.Rtas benim Italyan zaafim var ondan bu tip genc yeteneklerini hevesle takip ederim bu sezon Fiorentina'da hic iyi degildi yaw
Biri fm2006 digeri cm 0304 yildiziOrtasaha denince Biglia ve Vogel de hatırlanır.
Tsk ederim heis bu aralar bu tip guzel uzun postlar kasiyorum
bunlar taraftara kazik atacaklar gibi, kampanya bitince uefa'dan transfer yasagi gelirse sasirmamŞikeciler Rus ruleti oynuyor resmen.Almak istedikleri topçular hepsi +30 yaşında ve çok maliyetliler.Başarı kumarı üzerine kadro kuruyorlar ama olası başarısızlık halinde bu geri dönüşü olmayan (bonservis olarak) oyuncularla tam iflas eşiğine gelirler
Barella da iyi orta saha benceFiorentinada izlemedim kuponun son maçıydı belçika italya üst demiştim 2-0ken açtım maçı şimdi bitti çocuk sahada parıldıyor. Topu hiç gerilmeden sağa çekip 90a kitledi.
Hiç birini "ROBERT PİRES"i beklediğimiz kadar beklemedik.
Topçuların hepsini fmden o kadar iyi tanıyorum ki barella zaniolo chiesa kean pellegri tonali benim bilinçaltımda dünya yıldızı reelde cok izlemedim yalan olmasın.Barella da iyi orta saha bence

Sanmıyorum. Binse haberimiz olurdu.Uçağa binmiş miydi gerçekten Levent bey kayıtlara bakalım.