Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topçuların hepsini fmden o kadar iyi tanıyorum ki barella zaniolo chiesa kean pellegri tonali benim bilinçaltımda dünya yıldızı reelde cok izlemedim yalan olmasın.
Yaw bu Zaniolo'yu Inter nasil verdi anlamak imkansiz

Inter Primavera muthis aslinda ama herhalde Inter kadar kotu yonetilen elit kulup yoktur

Yaw bu Zaniolo'yu Inter nasil verdi anlamak imkansiz

Inter Primavera muthis aslinda ama herhalde Inter kadar kotu yonetilen elit kulup yoktur
Valla zaniolonun fm profili mükemmel ben ikinci senede Gsmize kazandırdım borca harca girip 60a arsenale okuttum. Gerçekte nasıl bir topçu inan bilmiyorum ama böyle bir wonderkidi bu piyasada bu fiyata gönderen takım ne yapsa yeridir. Juveyi geçmeyi haketmiyorlar. Ayrıca milan da interden iyi yönetilmiyor.

vizyonlu falan diyorlardi ama bunun tek özelligi KOC familyasindan olmak
bi efsane söylem var ya hani zengin aileler beceriksiz cocuklarını aile işlerinden uzak kalsın diye futbol dunyasına yollarlar dıye ali koç böyle devam ederse bunun ispatı oalcak. bukadar eğitimli bi herif nasıl bukadar ucuz işler yapar nasıl yanındaki tiplerle çalısabilir anlamıyorum yav.
baya baya her an anabacı sovecek tipte birine bezniyor suan

bi efsane söylem var ya hani zengin aileler beceriksiz cocuklarını aile işlerinden uzak kalsın diye futbol dunyasına yollarlar dıye ali koç böyle devam ederse bunun ispatı oalcak. bukadar eğitimli bi herif nasıl bukadar ucuz işler yapar nasıl yanındaki tiplerle çalısabilir anlamıyorum yav.
baya baya her an anabacı sovecek tipte birine bezniyor suan
kendi iyi ama cevresi kötü laga lugasi yapilacaktir ama bu kadar serveti olan bir adamin yaninda bu kadar kalitesiz adamlarin olmasi gercekten ilginc. simdiye kadar futbola ve yöneticilige dair vay be ne iyi konustu dedigimiz 1 söylemi yok üstelik.

Wamantigukaaaa h.o.
IMG_20190623_000644.webp

Erol Bedir başkan duyum verdi. 15 günden önce 3 büyüklerden transfer beklemeyn dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt