Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkenin en büyük kapitalist ailesinin bireyi TV'ye çıkmış Para dileniyor. Geçtiğimiz seneler de de işçi hakları falan filan zırvası vardı. Eğer KOÇ Holding'ten uzak tutulmak için FB başkanı yapılmadı ise bende bir şey bilmiyorum.
Abi ben bir süre bunların holdingde mesleğimi icra ettim.Ömer Bey’e duyulan saygının yarısı bile buna duyulmuyor çalışanlar arasında

Galatasaray, Atletico Mineiro’lu sağ bek #Guga ile ilgileniyor. Mariano eğer satılırsa, sarı kırmızılı ekip genç Brezilyalı’yı takıma kazandırmayı çalışacak. (@evrengoz)

yaw bu manunun anlastigimizi soyledigi topcular KIM??????????

Ülkenin en büyük kapitalist ailesinin bireyi TV'ye çıkmış Para dileniyor. Geçtiğimiz seneler de de işçi hakları falan filan zırvası vardı. Eğer KOÇ Holding'ten uzak tutulmak için FB başkanı yapılmadı ise bende bir şey bilmiyorum.

ultrAslan güzel açıklama yapmıştı "Şirketi batırmasın diye eline oyuncak olarak fenerbahçe verilen küçük aziz" diye.

bu çok açık rahmi koç,ali tüsiad baskanı olsun istedim vs dedi ama bos laf
cok anlamam takipte etmem lakin koç grubunu ayakta tutan kişi rahmetli mustafa koçtu diyr herkes su an ömer koç bile çok toy diyorlar

ali bunların arasında kendisine yetki verilmeyen belkide tek şirket hissedarı
birde bu adamın eksisi inanılmaz buyuk bir egosu var feneri degilde reali barcayı cityi yönettigni ciddi ciddi düsünüyor
Omer Koc yoneticilik konusunda nasil bilmiyorum ama oldukca egitimli, kulturlu bir adam. En azindan dolu yani, Ali Koc'u dinleyince cok rahat anlasiliyor kof oldugu

Bu arada Arsel ve Kirac miraslarini cocuklari disinda buyuk oranda Omer Koc'a birakiyorlarmis gibi garip bir soylenti var

Omer Koc yoneticilik konusunda nasil bilmiyorum ama oldukca egitimli, kulturlu bir adam. En azindan dolu yani, Ali Koc'u dinleyince cok rahat anlasiliyor kof oldugu

Bu arada Arsel ve Kirac miraslarini cocuklari disinda buyuk oranda Omer Koc'a birakiyorlarmis gibi garip bir soylenti var
Çok ama çok farklı biri.Bir kere görmeme rağmen tecrübeyle sabit.

Omer Koc ve Ali nin arasinda dunya kadar fark var, bosuna Omer koc yonetmiyor koca sirketi. Hatta, rahmetli Mustafayla beraber yonetiyorlardi Ali de iste insanlara ayip olmasin diye yonetim kurulu baskaniydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt