- 1 Mayıs 2018
- 57.222
- 48.016
- 3.873
Fener de kaç kaleci oluyor yahu. Ben Altay'ı dinledim de bu transfere imza atacak kadar keko bir tipe benzemiyordu. Görüyordur herhalde Berke'nin başına gelenleri.
Bameni
Bolkan
Barun
Berke
Baltay

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener de kaç kaleci oluyor yahu. Ben Altay'ı dinledim de bu transfere imza atacak kadar keko bir tipe benzemiyordu. Görüyordur herhalde Berke'nin başına gelenleri.

Sen hiç ceza yememiştin dimi rtaşBeyler transfersizlik çok kötü bişey değil mi ? Geriden takip ederek geldim muhabbetler acayip![]()
Lisemizde konusma yapmisti. Columbia'ya torpilsiz girdigi cok belliydi. Herif kafadan kirik bir tip olmasa Ancient Greek ve Classics okumaz zaten. Sadece biraz icine kapanik havasi vardi.Çok ama çok farklı biri.Bir kere görmeme rağmen tecrübeyle sabit.
1 saattir sms sms diye ağlıyor
Tv 8 fbtvHangi kanalda acaba kacirmisim
Galatasaray commissioned W Davila to find a club in Saudi Arabia in Diagne. I do not know if Al Nasr has revised his 1st offer upward. The output of Diagne should in any case to finally validate the agreements already found.
alti cizili google translate cumlesini diagnenin satimi ile al sat baglaminda yapabilecegimiz transferleri finalize edecegimiz olarak algiladim
Sen hiç ceza yememiştin dimi rtaş

Galatasaray commissioned W Davila to find a club in Saudi Arabia in Diagne. I do not know if Al Nasr has revised his 1st offer upward. The output of Diagne should in any case to finally validate the agreements already found.
alti cizili google translate cumlesini diagnenin satimi ile al sat baglaminda yapabilecegimiz transferleri finalize edecegimiz olarak algiladim
Akilli bir herif oldugu icin gercek yeni Turkiye'de cumhuriyet degerlerine ve kurulus ayarlarina geri donusun kokusunu almis ve bu baglamda Koc grubunun orijinal kimligine vurgu yaparak tekrar ulkenin bir numarali ekonomik ve kulturel kurumu haline gelmesinin adimlarini atmistir
Efsane forvet hattı denince akla direk hollanda gelir rengimnesta-cannavaro ikiliis de efsaneydi
italyanlarda bir dönem o kadar iyi forvet vardi ki, adam hangisini oynatacagini sasiriyordu:
vieri, inzaghi, del piero, roberto baggio, totti, montella vs. vs.
adamlarin catenaccio sisteminde de tek 1 tanesi oynuyordu genelde, tam bir israf![]()
Holdingde ki hisselerinin bir kısmını satmıştı bu tarz bir faaliyete bütçe oluşturmak içinLisemizde konusma yapmisti. Columbia'ya torpilsiz girdigi cok belliydi. Herif kafadan kirik bir tip olmasa Ancient Greek ve Classics okumaz zaten. Sadece biraz icine kapanik havasi vardi.
Turkiye'de ciddi kulturel faaliyetlere ilgi duyan iki zengin kaldi bir Omer Koc bir de Esra Eczacibasi (o da Istanbul Modern kuratorlugu yapti baya da iyiydi).