Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler transfersizlik çok kötü bişey değil mi ? Geriden takip ederek geldim muhabbetler acayip

Çok ama çok farklı biri.Bir kere görmeme rağmen tecrübeyle sabit.
Lisemizde konusma yapmisti. Columbia'ya torpilsiz girdigi cok belliydi. Herif kafadan kirik bir tip olmasa Ancient Greek ve Classics okumaz zaten. Sadece biraz icine kapanik havasi vardi.

Turkiye'de ciddi kulturel faaliyetlere ilgi duyan iki zengin kaldi bir Omer Koc bir de Esra Eczacibasi (o da Istanbul Modern kuratorlugu yapti baya da iyiydi).

Galatasaray commissioned W Davila to find a club in Saudi Arabia in Diagne. I do not know if Al Nasr has revised his 1st offer upward. The output of Diagne should in any case to finally validate the agreements already found.

alti cizili google translate cumlesini diagnenin satimi ile al sat baglaminda yapabilecegimiz transferleri finalize edecegimiz olarak algiladim

Harun
Volkan Berke Schumacher Engin
Recep Enke Kameni Altay
Mert Rüştü

kıskanacağım bir 11 olur doğrusu

Galatasaray commissioned W Davila to find a club in Saudi Arabia in Diagne. I do not know if Al Nasr has revised his 1st offer upward. The output of Diagne should in any case to finally validate the agreements already found.

alti cizili google translate cumlesini diagnenin satimi ile al sat baglaminda yapabilecegimiz transferleri finalize edecegimiz olarak algiladim

böyle yazdigina göre bonservisli topcular herhold

luyindama olabilir, guga chicharito banega vs sanmiyorum

Diagne meselesinin sonucu, hâlihazırda (ön protokol niteliğinde) yapılan anlaşmaları netliğe kavuşturacak demiş bu İngilizce metne göre (Dipnot: tercümanım)

nesta-cannavaro ikiliis de efsaneydi

italyanlarda bir dönem o kadar iyi forvet vardi ki, adam hangisini oynatacagini sasiriyordu:

vieri, inzaghi, del piero, roberto baggio, totti, montella vs. vs.

adamlarin catenaccio sisteminde de tek 1 tanesi oynuyordu genelde, tam bir israf ;D
Efsane forvet hattı denince akla direk hollanda gelir rengim

Kluivert, Van nistelrooy, Bergkamp, makaay, Van Hoijdonk, Jimmy floyd hasselbaink

Hangi birini oynatcan allasen :)

Lisemizde konusma yapmisti. Columbia'ya torpilsiz girdigi cok belliydi. Herif kafadan kirik bir tip olmasa Ancient Greek ve Classics okumaz zaten. Sadece biraz icine kapanik havasi vardi.

Turkiye'de ciddi kulturel faaliyetlere ilgi duyan iki zengin kaldi bir Omer Koc bir de Esra Eczacibasi (o da Istanbul Modern kuratorlugu yapti baya da iyiydi).
Holdingde ki hisselerinin bir kısmını satmıştı bu tarz bir faaliyete bütçe oluşturmak için

Arkadaşlar burada birisi birşey yazınca herkes taraftarlik ölçüp ahkam kesiyor , sizden birisi olmayınca kuş diyorsunuz , fikrini begenmeyince linç etmeye kalkiyorsunuz da win win izlemek nedir

Acun fanlar ve TV8 kolikler gevşektir , dikkate bile alınmaya değmez , hem kültürel hem entelektüel hem de taraftarlik anlaminda

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cagne giderse bombaları patlatıyoruz ahboid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt