Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
treze gelsin ırz düşmanı gazeteci döven eşşekherifin teki arda turan gelmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onların cebinden kulübü finanse eden zenginleri var. Oluşan açığı birinin karşılamasına bakar ama Galatasarayımızda öyle bir gelenek yok, öyle bir babayiğit çıktığını görmedim...Sow transferi veya Ertuğrul transferi için UEFA şikecileri sorguladı mı?
Sow transferi veya Ertuğrul transferi için UEFA şikecileri sorguladı mı?
sonra nolacak ustat olmayan parayi mi harcayacagiz
sene sonu uefa nerde lan 7 milyon dediginde ne diyecegiz
Guillermo Burdisso.. ne kazma herifti öyle. Kulübü iyi soymuşlar o dönem.
Ontivero, Umut Gündoğan ve leş Salih’te var tabi.
Yapmayan var mı?bilmem
biz de mi 3kagit yapalim yani
UEFA babayiğite bakmıyor maalesef.Baksaydı şu an City inceleme altına girmezdi.Onların cebinden kulübü finanse eden zenginleri var. Oluşan açığı birinin karşılamasına bakar ama Galatasarayımızda öyle bir gelenek yok, öyle bir babayiğit çıktığını görmedim...
Babayiğit den kastım, keseyi çekecek adam. Mesela Ertuğrul Boluspora 1 m a satıldı, herifin biri Boluspor adına FB ye o parayı ödedi. UEFA nereden bilecek de yaptırım uygulayacak?..UEFA babayiğite bakmıyor maalesef.Baksaydı şu an City inceleme altına girmezdi.
Son tahminlerim bu yönde...Son duyumların bu yönde mi abi?
Transferin son gunune kadar transfer olacagini sanmiyorum bosa bekliyoruz.
beklemeyi seviyoruz
Bunu ozellikle sana demiyorum rtas bu siralar cok denk geliyorum boyle postlara, bence ne olursa olsun Gs hile yapmamalidirDiagneyi alacak olan kulüb 13 verecekse , 7 miljon biz onlara masanın altından verelim. 20 miljon euroya satmış yazdiralim. Zarari neyse verilsin yoksa zor oyuncu satacaz
Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk
Saka bi yana kisin Wolverhampton da istiyodu o herifler bos topcu almazlar ama Jimenez'e falan parayi basinca kaldi oyleHaldun Domaç: Tetteh transferi imkansız, buralara yar olmaz
Saka bi yana kisin Wolverhampton da istiyodu o herifler bos topcu almazlar ama Jimenez'e falan parayi basinca kaldi oyle
Aslinda tam kivama geldi forumda herkes cop ilan etti tam gelip ortaligin tozunu dumanina katacak ortam olustu yani