Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wolves güzel takım ama değil mi
Auuuuvv saldir wolvs
![]()
Son maçında 2 tane sallamış diyorlar. Domaç artık 10 mden aşağısını dinlemeyeceklermiş diyor. Yani maçını izlemedim çocuğun ama videolardan da ahım şahım bi özelliğini görmedim. Hoca da çok istiyor diyorlardı demek ki var bişeyler çocuktaSaka bi yana kisin Wolverhampton da istiyodu o herifler bos topcu almazlar ama Jimenez'e falan parayi basinca kaldi oyle
Aslinda tam kivama geldi forumda herkes cop ilan etti tam gelip ortaligin tozunu dumanina katacak ortam olustu yani
Muslera
Guga-Luyi-Marcao-Nago
Nakamba-Banega
Feghouli-Belhanda-Babel
Xxx
Kaliteli ( kiralık bonservisle farketmez ) bi forvetle bu kadroya her türlü tavım ben daha iyisini kurabileceğimizi sanmıyorum
Aynen öyle.Böyle yollara tevessül edersek Boluspor'a yedek kaleciyi 1 milyon Euro'ya satan, sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan Sow'u, Arabistan'a sözde 17 milyon Euro'ya şikecilerden ne farkımız kalır?Bunu ozellikle sana demiyorum rtas bu siralar cok denk geliyorum boyle postlara, bence ne olursa olsun Gs hile yapmamalidir
Hangi son mac yaw, son maclarda kadroya girememis gorunuyor TransfermarkttaSon maçında 2 tane sallamış diyorlar. Domaç artık 10 mden aşağısını dinlemeyeceklermiş diyor. Yani maçını izlemedim çocuğun ama videolardan da ahım şahım bi özelliğini görmedim. Hoca da çok istiyor diyorlardı demek ki var bişeyler çocukta
Sike yapmamis olmamiz kalir rtasAynen öyle.Böyle yollara tevessül edersek Boluspor'a yedek kaleciyi 1 milyon Euro'ya satan, sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan Sow'u, Arabistan'a sözde 17 milyon Euro'ya şikecilerden ne farkımız kalır?

nöbete renk gelsin
Reis naptın 3x renk getirdin
Benešov - Sparta 1:3. Pálil Tetteh, zranil se Radakovič. Nastoupil Kaya - iSport.czHangi son mac yaw, son maclarda kadroya girememis gorunuyor Transfermarktta
Herifin o kadar uzun boylu ve cift ayakli olmasi enteresan. O fizikle iyi bilekleri varsa istenmesi gayet normal ne kadar kotu bitirici olursa olsun
Bir de pres yapiyorsa tadindan yenmez
Açıkçası bunu senin yazman şaşırttı beni. Genelde fena değildir futbolcu analizlerin. Ben nedense isinamiyorum bu adama. Tek ilgi çeken noktası yaşı. Ancak bumu Bruma veya Onyekuru mu dersen seçimin kesinlikle Onye sonra Bruma olur.
Tam Diagne golleri atmış.Benešov - Sparta 1:3. Pálil Tetteh, zranil se Radakovič. Nastoupil Kaya - iSport.cz
Hazırlık maçıymış. Semih de oynamış
Yalniz iyi oynamis heBenešov - Sparta 1:3. Pálil Tetteh, zranil se Radakovič. Nastoupil Kaya - iSport.cz
Hazırlık maçıymış. Semih de oynamış