Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wolves güzel takım ama değil mi
Auuuuvv saldir wolvs

c_8731_1.jpg

Saka bi yana kisin Wolverhampton da istiyodu o herifler bos topcu almazlar ama Jimenez'e falan parayi basinca kaldi oyle

Aslinda tam kivama geldi forumda herkes cop ilan etti tam gelip ortaligin tozunu dumanina katacak ortam olustu yani
Son maçında 2 tane sallamış diyorlar. Domaç artık 10 mden aşağısını dinlemeyeceklermiş diyor. Yani maçını izlemedim çocuğun ama videolardan da ahım şahım bi özelliğini görmedim. Hoca da çok istiyor diyorlardı demek ki var bişeyler çocukta

Muslera
Guga-Luyi-Marcao-Nago
Nakamba-Banega
Feghouli-Belhanda-Babel
Xxx

Kaliteli ( kiralık bonservisle farketmez ) bi forvetle bu kadroya her türlü tavım ben daha iyisini kurabileceğimizi sanmıyorum

İsimleri bilmem ama bu bes bolgeye transfer sart.Ekstradan J.Durmaz,Kenan Karaman gibi yerli rotasyonuna bir-iki isim katarsak yeterli.Ha bu arada yerli stoper sart.Luyindama veya Marcao cezali,sakat oldugunda sikinti cekiyoruz sonra.Hic yoktan 7-8 oyuncu lazim yani.

Bunu ozellikle sana demiyorum rtas bu siralar cok denk geliyorum boyle postlara, bence ne olursa olsun Gs hile yapmamalidir
Aynen öyle.Böyle yollara tevessül edersek Boluspor'a yedek kaleciyi 1 milyon Euro'ya satan, sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan Sow'u, Arabistan'a sözde 17 milyon Euro'ya şikecilerden ne farkımız kalır?

Son maçında 2 tane sallamış diyorlar. Domaç artık 10 mden aşağısını dinlemeyeceklermiş diyor. Yani maçını izlemedim çocuğun ama videolardan da ahım şahım bi özelliğini görmedim. Hoca da çok istiyor diyorlardı demek ki var bişeyler çocukta
Hangi son mac yaw, son maclarda kadroya girememis gorunuyor Transfermarktta

Herifin o kadar uzun boylu ve cift ayakli olmasi enteresan. O fizikle iyi bilekleri varsa istenmesi gayet normal ne kadar kotu bitirici olursa olsun

Bir de pres yapiyorsa tadindan yenmez

Açıkçası bunu senin yazman şaşırttı beni. Genelde fena değildir futbolcu analizlerin. Ben nedense isinamiyorum bu adama. Tek ilgi çeken noktası yaşı. Ancak bumu Bruma veya Onyekuru mu dersen seçimin kesinlikle Onye sonra Bruma olur.

Gelirse kimin haklı çıkacağını zaman gösterir

Ben olumlu bakıyorum Trezeguet konusunda

Beyler UEFA iliklerine kadar pisliğe bulaşmış bir kurum.Denetleme mekanizmasını lobiler yönlendiriyor.Eğer senin rakibinin transferine ses çıkarmıyorsa sana da zorunluluk doğuyor bu yola başvurman için.Hakem satın alalım maç satın alalım gibi şerefsizliklerden bahsetmiyorum.Ama transfer işinde masuma yatamayız.

Dile kolay son 10 senede hic oynamayan adamlara veya 3 4 mac oynayip cöp cikan adamlara 56 mio euro harcamisiz
Kulübün toplam borcun 1/4
Yazik valla bu transferlerde emegi gecen herkesin abv

Veysel sari 700k
Umut gubdogan 500k
Oguzhan kayar 750 bin
Sercan yildirim 3
Misimovic 8
Stancu 5
Yekta 4
Caglar birinci 1.5
Tarik camdal 5
Lucas montivero 2
Hayrovic 3.5
Yigit gokoglan 2.5
Ahmet calik 2.5
Tolga cugerci 3
Cavanda 2
Olcan adin 4
Salih dursun 3
Koray gunter 2.5
Bir mac bile oynamayan sigdurson ve groskroys 800k +1.5 kiralik
Endogan adili 500k

Maaslari da ekliyelim 100 mio euro civaridir yani toplam borcun yarisi...
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt