Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
treze gelsin ırz düşmanı gazeteci döven eşşekherifin teki arda turan gelmesin

Sow transferi veya Ertuğrul transferi için UEFA şikecileri sorguladı mı?
Onların cebinden kulübü finanse eden zenginleri var. Oluşan açığı birinin karşılamasına bakar ama Galatasarayımızda öyle bir gelenek yok, öyle bir babayiğit çıktığını görmedim...

Feghouli 8-10 gibi oynuyor iyi de oynuyor. Sağ kenara Onyekuru'nun muadilini bulup Feghouli'nin defansif zaafını da kapatabiliriz gibi geliyor.

Yiğit Gökoglan için 2.5 milyon euro vermistik ne paralar gitti çöpe ne paralar ...

49447

Kral ya

UEFA babayiğite bakmıyor maalesef.Baksaydı şu an City inceleme altına girmezdi.
Babayiğit den kastım, keseyi çekecek adam. Mesela Ertuğrul Boluspora 1 m a satıldı, herifin biri Boluspor adına FB ye o parayı ödedi. UEFA nereden bilecek de yaptırım uygulayacak?..

City' ninki başka mevzu, büyük dağın büyük karı olur; EPL kulüpleri rekabette geri düşmemek için muazzam paralar harcıyorlar ve kimi zaman kriterleri zorluyorlar...

Transferin son gunune kadar transfer olacagini sanmiyorum bosa bekliyoruz.

Muslera
Guga-Luyi-Marcao-Nago
Nakamba-Banega
Feghouli-Belhanda-Babel
Xxx

Kaliteli ( kiralık bonservisle farketmez ) bi forvetle bu kadroya her türlü tavım ben daha iyisini kurabileceğimizi sanmıyorum

Diagneyi alacak olan kulüb 13 verecekse , 7 miljon biz onlara masanın altından verelim. 20 miljon euroya satmış yazdiralim. Zarari neyse verilsin yoksa zor oyuncu satacaz

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk
Bunu ozellikle sana demiyorum rtas bu siralar cok denk geliyorum boyle postlara, bence ne olursa olsun Gs hile yapmamalidir

Haldun Domaç: Tetteh transferi imkansız, buralara yar olmaz
Saka bi yana kisin Wolverhampton da istiyodu o herifler bos topcu almazlar ama Jimenez'e falan parayi basinca kaldi oyle

Aslinda tam kivama geldi forumda herkes cop ilan etti tam gelip ortaligin tozunu dumanina katacak ortam olustu yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt