Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adem Büyük, Galatasaray'a haber yolladı: "Gerekirse boş mukaveleye imza atarım, alacağım ücreti siz belirlersiniz"
![]()
Xelcuk da böyle dedi sonra beğenmedi. Ayrıca bu karaktersiz üstüne para verse de gelmemeli
Atsin getirsin fiyati ben belirlerimAdem Büyük, Galatasaray'a haber yolladı: "Gerekirse boş mukaveleye imza atarım, alacağım ücreti siz belirlersiniz"
![]()
Ajax peşinde çocuğun, Sneijder'i takip ederse bi 10 yıl sonra gelir bizebu lanis hagi sneijder gibi kafayı yedirtecek bize
Mevlana dan birşeyler kapar İnşallahTam yerine gitmiş ahhaaahaha. Irkçı bir topçu Gourcuff milli takımda arap kökenli ve siyahı oyunculara biz ve onlar diye filan hitap edermiş.
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
şu an gelmesi gibi bi durum olursa diye yazdım.isteyeni cok olacak.7-8 milyonu basıp almamız lazım hemen,taksitle falan da ödeyebiliriz.haginin takımı neticedeAjax peşinde çocuğun, Sneijder'i takip ederse bi 10 yıl sonra gelir bize
Renktaş işte her yerde anlaşıldı imzalayacak yazıldı hem de 1 ayda fazla oldu bu. Sözleşme uzatmak hem de yıllardır bu takımın kaptanıyken ne kadar zor olabilir ne kadar uzun sürebilir? Belli ki parayı beğenmedi boşa çıkıp teklifleri bekleyecek bulamazsa dönecekSelçuk haberini nerede gördün ki ? Her yerde anlaşıldı imzalayacak yazıyor
Adem'e bende olumsuz bakıyorum o da karakterinden ötürü.Rotasyon da iş yapar ama gelirse
Genel kurulda biri tabloyu göstermisti...biz sadece 10 bin euromu ne yedirmistik son 1-2 senede menajerlere, dogru degilmi bu?Bastik evet, ama Davila olmasa bunlar hic birsey yapamaz yani menajere mecubur para yidereceksin. Kargalar 2 sezonluk tarihde Ahmet buluta para dokup taliscalara falan getirdiler.
Kulupte suan D'Avilla nin yapabilcek tek adam vardi oda Cenk Ergundu onada postaladilar
Renktaş işte her yerde anlaşıldı imzalayacak yazıldı hem de 1 ayda fazla oldu bu. Sözleşme uzatmak hem de yıllardır bu takımın kaptanıyken ne kadar zor olabilir ne kadar uzun sürebilir? Belli ki parayı beğenmedi boşa çıkıp teklifleri bekleyecek bulamazsa dönecek
Bilemicem Sergen, oyle ucuz olacagini zannetmiyorum belki opsiyonla kiralanabilir.@Alper Altun Mario Lemina - Oyuncu profili 18/19 kiralarlar mı abi?ya da 7-8 milyona biter mi
Genel kurulda biri tabloyu göstermisti...biz sadece 10 bin euromu ne yedirmistik son 1-2 senede menajerlere, dogru degilmi bu?