- 30 Ağustos 2009
- 30.113
- 19.967
- 2.393
Yeni transferimizi tanıyalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artı bónus dediği şampiyonluk, cl'de tur atlama vs'dir. B**u püsürü derken 13 milyona patlar, bi de satıştan pay.Galatasaray, Trezeguet için Kasımpaşa ile 7 Milyon Euro + sonraki satıştan pay + bonuslar karşılığında anlaştı. Kasımpaşa’da 750 Bin Euro kazanan oyuncu, Galatasaray’da 1.2 Milyon Euro kazanacak. Afrika Kupası sonrası İstanbul’a gelip imza atacak. (Star)
Bonuslarla fakan maliyeti 13ü bulur zaten.Galatasaray, Trezeguet için Kasımpaşa ile 7 Milyon Euro + sonraki satıştan pay + bonuslar karşılığında anlaştı. Kasımpaşa’da 750 Bin Euro kazanan oyuncu, Galatasaray’da 1.2 Milyon Euro kazanacak. Afrika Kupası sonrası İstanbul’a gelip imza atacak. (Star)
12 milyon istedilerse çok iyi. Sakatlığının son durumu nedir peki?Galatasaray, Aboubakar için Porto'ya 7 milyon euro teklif ederken Portekiz ekibi 12 milyon euro istedi. (Milliyet)
12 milyon istedilerse çok iyi. Sakatlığının son durumu nedir peki?
Adam habi BÜYÜKAdem Büyük, Galatasaray'a haber yolladı: "Gerekirse boş mukaveleye imza atarım, alacağım ücreti siz belirlersiniz"
Adam habi BÜYÜK
yalaaan
okTrezeguet'i almamız gerektiğine inanıyorum, o da Davillanın oyuncusu 8e falan alırsak 2 katına rahat satarız Ndiaye yi de 16ya kitlemiş biri davilla
O yüzden sordum zaten sakatlık durumunu... Risk edilir mi edilmez mi o para onu iyice düşünmek lazım.7 ay boyunca sakat olan bir adama bu paraları vermek bana mantıklı gelmiyor
Tabi sakatlanmasaydı bu parayı istemezlerdi en az 30-40 a okutmuşlardı
Genemi duyumculuk pesindesinŞimdi size bir soru? Bunca isim geçerken piyasada Kesinleşen transferlerin hepsinin adı sanı duyulmamış oyuncular olması durumunda (Marcao Lyundama gibi) nasıl bir tepki verirdiniz?