- 12 Haziran 2013
- 9.912
- 5.999
- 1.843
Bu pas gerçekten çok çok iyi. Belhanda iki sezonda yapamadığını yapmış bu yaşta.xabinin oynadigi mevkide oynamaya basarirsa cok ozel oyuncu olur
su uzun paslari atabilen oyuncular cok isteniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu pas gerçekten çok çok iyi. Belhanda iki sezonda yapamadığını yapmış bu yaşta.xabinin oynadigi mevkide oynamaya basarirsa cok ozel oyuncu olur
su uzun paslari atabilen oyuncular cok isteniyor
sadece Ndiaye transferinden Da Villa nın 1 milyon aldığı söyleniyorGenel kurulda biri tabloyu göstermisti...biz sadece 10 bin euromu ne yedirmistik son 1-2 senede menajerlere, dogru degilmi bu?
West Ham à gitmeden Bahamaslarda biraz gevşemek istemiş reis. İşini biliyor
![]()
![]()
![]()
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Pek takip etmedim o yuzden bilmiyorum. Ama istatistiklerine baktim pek forma sansi bulamamis gibi?@Alper Altun
Lemina gelmez buraya, sotonda basarili performans gosteriyor eger yollar ayrilirsa cok kulup ister.
Cem Dizdar: ‘Tamam. Bizde de bir Abdülkadir var. Hazırla 25 milyon euro’yu, ben getiriyorum’ deseler ne diyeceksin? 25 milyon euro yok
TFF, kulüplerin menajerlere ödediği paraları açıkladıInandirici degil, davillaya rahat 3-4m euro vermisizdir ama olsun adamin oyunculari 2 senedir sirf katki veriyor.
3000€ civarı. Dominik ve Meksika ya göre pahalıBir hafta Bahamas kaç papel acaba
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
3000€ civarı. Dominik ve Meksika ya göre pahalı
3000€ civarı. Dominik ve Meksika ya göre pahalı
Galatasaray, Trezeguet için Kasımpaşa ile 7 Milyon Euro + sonraki satıştan pay + bonuslar karşılığında anlaştı. Kasımpaşa’da 750 Bin Euro kazanan oyuncu, Galatasaray’da 1.2 Milyon Euro kazanacak. Afrika Kupası sonrası İstanbul’a gelip imza atacak. (Star)