Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlam bir orta sahayla işler baya değişirdi ahbap.
Bir de forvet Diagne idi tabii bunlar ufak farklar değil.

Zaten çok fazla adam değiştirmemiz mümkün değil ekonomik olarak. Yedek kulübesini güçlendirir as kadroya da maksimum 3 adam yazarız gibi geliyor. Bir de alt yapıdan eleman monte emek lazım tabii.

transfer yapilsin yapilmasin hususunda gorus belirtmedim ztn ustat
cldeki kadro vaziyeti pek cok renktas tarafindan gozardi ediliyor. ilk 4 mac feguli 16 dk oynamis. stoperde ilk sezonunu oynayan ozan takimin en iyisi flndi. tmm kotuyduk de sezonu bitiren takimdan farkli bir squad vardi amaciyla yazdim.

Düsseldorf ampomahyı almiş, biz hala uykudayız her zamanki gibi

Transfermarktda, 4 milyon teklif etmisler ve takim kabul etmis yaziyor. Oyuncuyun cevapini bekliyorlarmis. Oyuncuy cin ve misirdan takimlar istemis ve ona 3 senelik, toplam 5 milyon maasli sözlesme önermisler. Ampohmah o teklifleri kabul etmemis

Soru:

birçok avrupa takımıyla bizim takımlar arasındaki tempo farkının sebebi

a) fiziksel olarak bitik adamları biz alıyoruz
b) oyuncular bitik değil ama fiziksel olarak iyi çalıştıramıyor ve geliştiremiyoruz
c) her ikisi
d) diğer

mitrouglu'na şans tanındı. şöyle bir doğru düzgün 90 dakika oyununu izledik de yetersiz sıfatını mı yapıştırdık.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam 100 yillik hareketsiz ceza sahasi golcusu. Calimi vs yok. Adami yeni mi tanidik ? Surekli sakat. Maas 2.6 milyon. Ne icin sans vericem? 100 yildir seyrettigim Mitroglu bu yil mi degisecek ? Bilekleri birden hassaslasacak mi ? Hizlanacak mi ?

Adebayoru ac bize karsi oynadigi o yarim saate bak. Mitroglu yerine 100 kere adebayor derdim.

Bir de vedat vs diyorlar. Vedat gelirse zaten mitroglu bizde olmamali. Ne vedat ne mitroglu bizim kadroda olmamali.

Danimarka- Avusturya U21 Avrupa maçı var şu an.

Robert skov hiçte fena değil ama Danimarka başka oyuncularda var iyi gözüken.

en son böyle saçma bi sessizlik olduğunda diagne’yi aldık. trezeguet’e hazır olmak lazım

Bu Guga ve Falcao gibi isimleri transfer ederiz inşallah, hem genç hem maliyeti düşük isimler geldiği zaman zarar etmemiz imkansız gibi

Hani tek gözü görmeyen Carole'ü bile Sevilla'ya kiraladık Fransa ligine sattık filan ama 33 yaşına gelmiş adam elinde kalıyor

icerdeki macta sanssizdik hakem g.tunden penalti uydurdu, sonra bi anlik soparliktan 2. golu yedik fln. ztn icerdeki mac oyle olunca disarda da sansimiz azalmisti yine de kotu oynamamistik disarda. ama herifler bi kac mevkide bizden cok daha iyi orasi oyle.

Kadro değeri 360 milyon euro olan bir takım Benfica bunu da unutmamak lazım. Transfermarkt değerlerini direkt doğru veri olarak kabul edemeyiz tabii ama 4x bir durum var ortada. Zaten o farkı bir iki transfer sezonuyla vs kapatmak mümkün değil. Efsane scout transferleri yapacaksın da hepsi uyum sağlayacak vs...

Ayrıca aynı ligdeki Porto'ya karşı iki maçta da gayet iyi oynamıştık. Özellikle deplasmandaki maçta düzgün bir forvet olsa 2 tane tıklardı net. Tabii sene boyunca leş bir oyun sergilediğimiz gerçeğini değiştirmiyor bu ama doğru yerlere alınacak 2-3 adamla ve güçlü bir yedek kulübesiyle işi kotarabiliriz gibi. Zaten başka şansımız da yok.

Evet kadromuz çok kötü.... Gelin hep beraber fenerli olalım.

Ben bu korkuyu anlamış değilim. Adamlar bu halde iken önümüzdeki sene şampiyonluğun en büyük adayı olacağız diyorlarken, şampiyon olmuş takımın taraftarı bu kadro ile şampiyonluk hayal demekten başka birşey bilmiyor.

Şu futbol ortamında gelen giden hiçbir oyuncu olmasın yine Fatih Terim ile şampiyonluğun en büyük favorisi Galatasaray dır.

Takviyeye ihtiyaç var mı? Her daim ve olacaktır da. Ama şu korkunun sebebini hala anlamış değilim.

Transfermarktda, 4 milyon teklif etmisler ve takim kabul etmis yaziyor. Oyuncuyun cevapini bekliyorlarmis. Oyuncuy cin ve misirdan takimlar istemis ve ona 3 senelik, toplam 5 milyon maasli sözlesme önermisler. Ampohmah o teklifleri kabul etmemis

Düsseldorfu kabul eder ama, bundesliga parlatır adamı, napsın cinde mısırda

Bu Guga ve Falcao gibi isimleri transfer ederiz inşallah, hem genç hem maliyeti düşük isimler geldiği zaman zarar etmemiz imkansız gibi

Hani tek gözü görmeyen Carole'ü bile Sevilla'ya kiraladık Fransa ligine sattık filan ama 33 yaşına gelmiş adam elinde kalıyor
Bildigimiz falcaodan mi bahsediyosun gsdash?

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Evet kadromuz çok kötü.... Gelin hep beraber fenerli olalım.

Ben bu korkuyu anlamış değilim. Adamlar bu halde iken önümüzdeki sene şampiyonluğun en büyük adayı olacağız diyorlarken, şampiyon olmuş takımın taraftarı bu kadro ile şampiyonluk hayal demekten başka birşey bilmiyor.

Şu futbol ortamında gelen giden hiçbir oyuncu olmasın yine Fatih Terim ile şampiyonluğun en büyük favorisi Galatasaray dır.

Takviyeye ihtiyaç var mı? Her daim ve olacaktır da. Ama şu korkunun sebebini hala anlamış değilim.

yalnız ben kimsede yerel ligde korku görmedim.

aksine hemen hemen herkes ligi yine götürürüz diyor.

insanlar geçen sene avrupadaki kötü, çok kötü performansın tekrar etmesini istiyor

galatasaray taraftarı olması gerektiği gibi avrupaya bakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt