Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim alt yapida yetisen Berk Yildiz Adanademir de iyi sezon gecirmis 9 gol 5 assist henuz 23 yasinda

transfer yapilsin yapilmasin hususunda gorus belirtmedim ztn ustat
cldeki kadro vaziyeti pek cok renktas tarafindan gozardi ediliyor. ilk 4 mac feguli 16 dk oynamis. stoperde ilk sezonunu oynayan ozan takimin en iyisi flndi. tmm kotuyduk de sezonu bitiren takimdan farkli bir squad vardi amaciyla yazdim.

Peki ilk 11'den nerelere hamle yapmak lazim sence ahbap?Genel bir degerlendirme yapacaktin ama Kralpay'i bekleyelim demistin Kralpay'in kadro dizmeye niyeti yok gibi

semih ,sinan , muğdat, eren , yunus(beklenen), ahmet(beklenen) , ömer(beklenen) ayrılıkları

jimmy , şener , yusuf (muhtemel) gibi isimlerin kadroya katılışı sonrası kadrodaki yerli kalitesi bir tık arttı. arttı ama kadro yerlileri hala yetersiz. akbaba bu sene yok ortasahanda ve forvetinde yerlin yok. selçuk zaten yok , gökay ve çipe de eh.

kadroya free salih uçan ve kenan karamanın katılması mühim. bu yerli kıtlığına göre töre , arda ve yancısı çolakta gelirse şaşırmam. muğdatı bırakmamak lazımdı ayrıca.

Evet kadromuz çok kötü.... Gelin hep beraber fenerli olalım.

Ben bu korkuyu anlamış değilim. Adamlar bu halde iken önümüzdeki sene şampiyonluğun en büyük adayı olacağız diyorlarken, şampiyon olmuş takımın taraftarı bu kadro ile şampiyonluk hayal demekten başka birşey bilmiyor.

Şu futbol ortamında gelen giden hiçbir oyuncu olmasın yine Fatih Terim ile şampiyonluğun en büyük favorisi Galatasaray dır.

Takviyeye ihtiyaç var mı? Her daim ve olacaktır da. Ama şu korkunun sebebini hala anlamış değilim.
Deplasman oyunumuz özelikle korkutucu açıkçası.

Ve tempo konusunda yetersizliğimiz mevcut Avrupa için.

Set oyununu az çok iyi oynuyoruz ama tempo eksikliği var bariz şekilde.

Şampiyonluğun en büyük adayı yinede biziz yalnız bencede ama millet daha iyisini bekliyor işte

yalnız ben kimsede yerel ligde korku görmedim.

aksine hemen hemen herkes ligi yine götürürüz diyor.

insanlar geçen sene avrupadaki kötü, çok kötü performansın tekrar etmesini istiyor

galatasaray taraftarı olması gerektiği gibi avrupaya bakıyor
Ben gördüm. Bu orta saha ile şampiyon olamayız lafları falan ortada sürekli dolaşıyor.

CL de başarı olayına gelince... Bu biraz da kura şansına bakar. 50 milyon euroluk bir harcama yapsak bile gruplardan sonuncu çıkmayacağımızın garantisi yok. Cl için birkaç sene sabır. Hayaller güzel ama riske girmemek gerek...

mitro birazcık formda olsa chicharito ile o kadar muazzam ikili olurlardı ki , en çok mitroya üzülüyorum , kazanamadık.

Ben babeli mantikli buluyorum. Bu oyuncu da bonservissiz.

Adebayoru istemek degil ama Mitroglu mu Adebayor mu yedek otursa rahat edersin ?

Ben 100 defa adebayor derim.

Mitroglu ve Vedat gibi santraforlar artik cag disi.
Müstakbel oyuncumuz Vedat' a haksızlık etmişsin; Mitro dan çok Adebayor' a benzetiyorum oyun tarzını. Tabi ki 1-2 tık altı kaliteyle. Aynı kalitede olsa 25 yaşında hala bu ligde olmazdı zaten. 3-4 m bedelle alınmasını istediğim, takım oyununa yatkın, çok yönlü bir oyuncu...

Peki ilk 11'den nerelere hamle yapmak lazim sence ahbap?Genel bir degerlendirme yapacaktin ama Kralpay'i bekleyelim demistin Kralpay'in kadro dizmeye niyeti yok gibi

Sol kanat ve orta saha aciliyet arz ediyor. Diger posyonlar icin de stoper ve feguli haric her yere genclestirme/iyilestirme yapilabilir. Al sat seyi oldugundan kimin hangi topcuyu kaca alacagini bilmek gerekiyor o yuzden kralp gibi kadro yapmak zor oluor. Cagneyi satip forvet orta saha ve sol acigi doldururuz bi sekilde.

Ben de diyorum bi yanlışlık var bu iste tipi on liberi icin uygun fernando ne yapiyosa bu da yapar gelsin fernando gitsin

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Yani reis takımın özellikle hücumda kaliteli isimlere sahip olmasından yanayım da ön libero ve 2 bek oyuncusunun fizik ve kondisyon olarak çok üst düzeyde olması sürekli gidip gelip hem rakibi bozması hem de takımımız için tempo yapması gerekiyor

Mesela Tottenham Şampiyonlar Ligi finaline giderken bu üç mevkide Sissoko&Rose ve Trippier oynuyordu baktığımız zaman diğer rakiplerinin ki kadar kaliteli bu adamlar seni UCL Finaline taşır diyebileceğimiz isimler değil ama fizik kapasiteleri çok yukarıda kondisyonları sağlam saha içinde oyunun 2 yönünü de oynayan tempoları yüksek adamlardı

Fernando&Nagatomo ve Mariano gerçekten kaliteli oyuncular 2 şampiyonlukta da ayrı ayrı emekleri var ama Nakamba&Augustinsson ve Linnes üçlüsünü tercih ederim bu adamların yerine çünkü bu adamlar Fernando(32) Mariano(33) ve Nagatomo(33) olacaklar bir-kaç ay içinde hepsinin aynı anda sahada olması bizim işimize gelmez

Ben gördüm. Bu orta saha ile şampiyon olamayız lafları falan ortada sürekli dolaşıyor.

CL de başarı olayına gelince... Bu biraz da kura şansına bakar. 50 milyon euroluk bir harcama yapsak bile gruplardan sonuncu çıkmayacağımızın garantisi yok. Cl için birkaç sene sabır. Hayaller güzel ama riske girmemek gerek...

para konusunda katılıyorum

şlde de büyük başarıdan öte en azından geçen seneki gibi ezik bir oyun görmeyelim diye hareket etmeliyiz

kabul edelim ki grup Prandelli dönemindeki gibi olsa yine önümüze gelenden 4 -5 yerdik

mitro ve diagne gider iki forvet getiremezlerse son gün ya muriqiye para basarlar ya adebayor free agent gelir.

Bizim transferler bence ağustos sonrasına kalır. belhanda ve diagne cidden sorunlu adamlar ve gitmemek için direneceklerdir.

Mainzdan Levin Oztunali alabiliriz yerli icin bu sene 15 mac oynamis 4 maci 90 dakika oynamis.
Mainz zorluk cikartmaz bence az paraya satarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt