- 18 Mayıs 2011
- 52.964
- 56.839
- 4.613
Bizim alt yapida yetisen Berk Yildiz Adanademir de iyi sezon gecirmis 9 gol 5 assist henuz 23 yasinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Bartali bunu çözecek antreman sistemimden kaynaklandığını düşünüyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
transfer yapilsin yapilmasin hususunda gorus belirtmedim ztn ustat
cldeki kadro vaziyeti pek cok renktas tarafindan gozardi ediliyor. ilk 4 mac feguli 16 dk oynamis. stoperde ilk sezonunu oynayan ozan takimin en iyisi flndi. tmm kotuyduk de sezonu bitiren takimdan farkli bir squad vardi amaciyla yazdim.
Deplasman oyunumuz özelikle korkutucu açıkçası.Evet kadromuz çok kötü.... Gelin hep beraber fenerli olalım.
Ben bu korkuyu anlamış değilim. Adamlar bu halde iken önümüzdeki sene şampiyonluğun en büyük adayı olacağız diyorlarken, şampiyon olmuş takımın taraftarı bu kadro ile şampiyonluk hayal demekten başka birşey bilmiyor.
Şu futbol ortamında gelen giden hiçbir oyuncu olmasın yine Fatih Terim ile şampiyonluğun en büyük favorisi Galatasaray dır.
Takviyeye ihtiyaç var mı? Her daim ve olacaktır da. Ama şu korkunun sebebini hala anlamış değilim.
Ben gördüm. Bu orta saha ile şampiyon olamayız lafları falan ortada sürekli dolaşıyor.yalnız ben kimsede yerel ligde korku görmedim.
aksine hemen hemen herkes ligi yine götürürüz diyor.
insanlar geçen sene avrupadaki kötü, çok kötü performansın tekrar etmesini istiyor
galatasaray taraftarı olması gerektiği gibi avrupaya bakıyor
Müstakbel oyuncumuz Vedat' a haksızlık etmişsin; Mitro dan çok Adebayor' a benzetiyorum oyun tarzını. Tabi ki 1-2 tık altı kaliteyle. Aynı kalitede olsa 25 yaşında hala bu ligde olmazdı zaten. 3-4 m bedelle alınmasını istediğim, takım oyununa yatkın, çok yönlü bir oyuncu...Ben babeli mantikli buluyorum. Bu oyuncu da bonservissiz.
Adebayoru istemek degil ama Mitroglu mu Adebayor mu yedek otursa rahat edersin ?
Ben 100 defa adebayor derim.
Mitroglu ve Vedat gibi santraforlar artik cag disi.
Peki ilk 11'den nerelere hamle yapmak lazim sence ahbap?Genel bir degerlendirme yapacaktin ama Kralpay'i bekleyelim demistin Kralpay'in kadro dizmeye niyeti yok gibi
Yani reis takımın özellikle hücumda kaliteli isimlere sahip olmasından yanayım da ön libero ve 2 bek oyuncusunun fizik ve kondisyon olarak çok üst düzeyde olması sürekli gidip gelip hem rakibi bozması hem de takımımız için tempo yapması gerekiyorBen de diyorum bi yanlışlık var bu istetipi on liberi icin uygun fernando ne yapiyosa bu da yapar gelsin fernando gitsin
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Ben gördüm. Bu orta saha ile şampiyon olamayız lafları falan ortada sürekli dolaşıyor.
CL de başarı olayına gelince... Bu biraz da kura şansına bakar. 50 milyon euroluk bir harcama yapsak bile gruplardan sonuncu çıkmayacağımızın garantisi yok. Cl için birkaç sene sabır. Hayaller güzel ama riske girmemek gerek...
Yakicaksin başımı aydın